Kendte

Den her Avenger-karakter havde du nok ikke troet, Noah Centineo drømmer om at spille

Af Anna Løwe 7. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
To All The Boys I’ve Loved Before-stjernen (og drømmefyren!) Noah Centineo er uden tvivl den perfekte skuespiller til romantiske hovedroller, men han er altså også helt klar på at spille en heeeelt anden type.

Marvel-universet er et, de fleste skuespillere drømmer om at få lov til at spille med i, og det gør søde Noah altså også. Men ikke som en hvilken som helst af de berømte karakterer:

”Jeg ville blive så lykkelig for at spille en ung Hulk. Jeg kan ikke engang begynde at forklare, hvor meget jeg gerne ville spille den rolle”, fortalte Noah for nylig i et interview med ET.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er I klar? Noah Centineo er tilbage i Tagged!

Den amerikanske skuespiller Mark Ruffalo har spillet Hulk i de seneste film, og om ham siger Noah: ”Mark Ruffalo spiller Hulk, og det er jo for vildt. Hulk er min yndlings Marvel-helt, og det ville virkelig være så fedt at spille ham”.

I flere omgange har fans påpeget, at Noah godt kunne ligne en ung Mark Ruffalo, og at de to åbenbart har meget ens stemmer…

Læs også: 10 facts om Noah Centineo

Der er dog en enkelt ting, vi ikke ville være sååå vilde med. Hvis Noah fik rollen, ville vi jo kun se hans pæne ansigt, når han ikke skulle være Hulk. Men okay, det kan vi altså også godt leve med!

Mens vi venter på flere film med Noah, så tjek lige de her supercute billeder af ham. Han er altså på vores top 3 over kendiscrushes!

SUK ALTSÅ!