Kendte

Olivia Rodrigo har fået en kæreste: Her er alt, du skal vide

Af Tanja Hartmann 13. juli 2021
Foto: The Mega Agency
Kærligheden blomstrer for tiden mellem Olivia Rodrigo og en helt særlig person. Her er alt, du skal vide om manden, der har stjålet ’HSMTMTS’-skuespillerindens hjerte.

Der er længe gået rygter om, at Olivia Rodrigo dater en helt særlig person, og nu ser det ud til, at rygterne er blevet til virkelighed.

Olivia er nemlig blevet spottet flere gange sammen med produceren Adam Faze, og her har der været masser af kærlighed i luften.

Spottet sammen flere gange

Parret blev første gang set sammen for en uge siden, hvor de begge deltog i eventet ’ Space Jam: A New Legacy’. Her fortæller en kilde til E! News, at Olivia præsenterede Adam som sin kæreste.

- De var virkelig søde sammen og forsøgte slet ikke at skjule deres kærlighed, fortalte kilden.

De to turtelduer blev også fanget på en TikTok til eventet, hvor Adam står med armene rundt om Olivia. Du kan se det søde øjeblik, hvor parret holder om hinanden i starten af videoen:

Det forelskede par er også blev set sammen siden eventet. Så sent som i går den 12. juli 2021 blev parret spottet sammen uden for LA. Her er det tydeligt, at de to turtelduer svæver på en lyserød sky. De kunne nemlig ikke holde fingrene fra hinanden, og der blev også delt flere kys mellem parret. Du kan se et af de romantiske øjeblikke lige her:

Hvem er Adam?

Måske spekulerer du over, hvem Olivias nye kæreste helt præcis er?

Den 24-årige Adam Faze er en producer, der har startet sin egen produktionsvirksomhed med selvsamme navn ’Faze’, hvor han hjælper kommende stjerner med at lave musik.

Det er også gennem musikbranchen han eftersigende skulle have mødt Olivia. En kilde til E! News fortæller, at parret mødte hinanden gennem fælles branchevenner for nogle måneder siden.

Det ser ud til, at Adam er en meget privat person, både hans Twitter- og Instagramkonto er private. Dog tyder det på, at vi kommer til at se meget mere til den unge producer og Olivias forhold. Vi følger i hvert fald trofast med, mens kærligheden blomstrer mellem dem!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere