Kendte

Harry Styles spottet i at kysse en helt særlig kollega

Af Tanja Hartmann 9. juli 2021
Foto: The Mega Agency
Harry Styles er for nyligt blevet set i at dele et romantisk øjeblik med en helt særlig kollega. Læs mere her.

Den tidligere One Direction-stjerne Harry Styles og skuespillerinden Olivia Wilde var på en romantisk weekendturs sammen til Italien fornyeligt, og her blev der delt nogle romantiske øjeblikke. 

De to stjerner mødte hinanden for første gang under optagelserne til filmen ’Don't Worry, Darling’, som Olivia Wilde er instruktør på. Sidenhen har de været uadskillelige og tilbragt en masse tid sammen. Det fortæller en kilde til People.

- De bruger al deres tid sammen og virker meget seriøse. Olivia er glad for Harry, fortalte kilden.  

Nu ser det ud til, at parret er blevet endnu tættere. Harry og Olivia viste deres glæde for hinanden, da de var på en sejltur sammen i weekenden i Monte Argentario, Italien. Her kunne de to turtelduer ikke holde fingrene væk fra hinanden under den varme sol. De tog sig en svingom sammen og blev også set dele et kys senere på dagen.

Parret blev fanget på kamera. Du kan se de romantiske billeder lige her.

Olivia Wilde skulle eftersigende også havde flyttet en masse ting hjem til Harry Styles. Det lyder derfor til, at parret har taget et seriøst skridt i deres forhold.

Harry får ros af Olivia

Det er ikke kun Harrys kærlighed, som Olivia er glad for, hun har tidligere lavet et post på Instagram, hvor hun roser ham for hans skuespil i ’Don’t Worry, Darling’.

- @harrystyle, vores “Jack”. Han tilførte hver scene en nuanceret følelse af medmenneskelighed. Han behøvede ikke at deltage i vores cirkus, men han hoppede ombord med ydmyghed og overraskede os hver dag med sit talent, sin varme og evne til at køre baglæns, skriver hun blandt andet i postet.

Se det her:

MegetMere