Kendte

Her er ALT, du skal vide om Bella Hadids nye kæreste

Af Tanja Hartmann 9. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: The Mega Agency
Bella Hadid har gået stille med dørene, når det handler om hendes kærlighedsliv, men nu ser det ud til, at der er opstået sød musik mellem hende og en helt særlig person. Læs mere her.

Bella Hadid og sangeren Abel Makkonen Tesfaye, bedre kendt under navnet The Weeknd, gik fra hinanden i 2019 efter et fireårigt on-and-off forhold. Sidenhen har supermodellen gået stille med dørene omkring sit kærlighedsliv.

Men nu ser det ud til, at Bella Hadid igen har lukket kærligheden ind i sit liv og er klar til at dele nyheden om den med omverden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Torsdag den 8. juli 2021 delte Bella et post på sin instagram med teksten ”Mit livs tid. Sund, arbejdende og elsket”. Billederne er fra hendes tur til Frankrig, og de inkluderer både en spejlselfie, en dansevideo og sidst men ikke mindst et parbillede med hendes nye kærlighed. Du kan se billederne lige her:

På det sidste billede kan man se art directoren Marc Kalman holde om supermodellen og kysse hende på kinden. Det er tydeligt at se, at der er romantik i luften mellem de to turtelduer.

Hvem er hendes nye kæreste?

Marc Kalman er ikke et helt ukendt ansigt. Han er blandt andet kendt for at have designet modefirmaet, Bathing Ape, og så har han også designet albumcoveres og logoer for rapperen Travis Scott og andre store stjerner.

Det er heller ikke første gang at Bella og Marc bliver set dele et romantisk øjeblik. I sidste måned blev parret opdaget i at spise frokost i New York City, og her så de ud til at have en hyggelig stund sammen.

Det tyder derfor på, at vi kommer til at se meget mere til de to turtelduer, nu da Bella Hadid igen har valgt at dele highlights fra sit kærlighedsliv med offentligheden. Vi glæder os i hvert fald til at følge med!

MestLæste