Bella Hadid
Kendte

Bella Hadid fanget i et pinligt ekskæreste-øjeblik

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 30. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Awkward! Bella Hadid blev fanget på video, da hun kiggede på billeder af sin ekskæreste.

Selv om Bella Hadid og musikeren The Weeknd har slået op, tyder noget på, at Bella ikke er kommet helt over sin ekskæreste. Hun er i hvert fald blevet fanget i at kigge på kyssebilleder af hende selv og The Weeknd på Instagram.

Læs også: Åh nej! Bella Hadid falder på catwalken

Bella Hadid blev afsløret, da hendes modelkollega Kelly Gale lagde en Snapchat-video op fra flyet med alle Victoria’s Secret-modellerne ombord. Bella sidder foran Kelly med sin mobil, og hvis man pauser videoen og zoomer ind, er det tydeligt, at hun sidder og kigger på et gammelt kyssebillede:

Læs også: Sådan beskytter Gigi Hadid sin lillesøster Bella

Det er lidt pinligt at blive fanget i at gøre det, men Bella er helt sikkert ikke den eneste, der har kigget på gamle billeder af sin ekskæreste. Vi håber, at hun kommer godt igennem breakuppet.

I galleriet kan du læse tips til at klare et breakup:

Sådanerducoolefterbreakuppet

Du vil sikkert have ret meget lyst til at bagtale din ekskæreste, hvis han har såret dig. Men lad være! I stedet for at få medlidenhed med dig, vil folk bare se dig som bitter og indebrændt. Du skal huske, at man ikke rigtig får sympati med folk, som bagtaler andre. Hvis du virkelig har brug for at give ham en sviner, så del din frustration med din dagbog. 

Foto: Shutterstock

Folk, der lige er blevet single, har det med at gå ret meget amok på selfie-fronten. Du savner bekræftelse – du hungrer efter likes! Og yes, du skal da også bare poste nogle billeder af dig selv, hvis du føler for det. Det er nemlig nice nok at vise, at man er glad for sig selv. Men overvej lige, om du behøver at poste fem om dagen – i stedet for at virke cool, kan det godt se ud som om, at du craver opmærksomhed mere, end hvad godt er. 

Foto: Shutterstock

Din ekskæreste har slået op, fordi han ikke vil være kærester mere – husk det! Så i stedet for at sende tre beskeder om dagen, hvor du enten beder ham om at tage dig tilbage eller skrive sure ting til ham, så sluk din telefon, og hæng ud med dine veninder. Hvis han fortryder sit valg, skal han nok skrive til dig. Du kan i hvert fald være sikker på, at der ikke kommer noget godt ud af at sms-spamme ham. 

Foto: Shutterstock

Hvis dine fingre bare ikke kan lade være med at skrive til ham, fordi du stadig er superforelsket, så lav en liste over alle de ting, som ikke var godt ved jeres forhold. Det lyder måske lidt strengt … men helt ærligt, hvis det kan hjælpe dig til at komme hurtigere over ham, så er det bare med at komme i sving!

Foto: Shutterstock

Endeligt skal du huske, at havet et fuld af fisk (åh, irriterende forældre-kliché), men faktisk passer det. Vil han ikke være din kæreste, så må du finde en, som gerne vil – og dem er der heldigvis masser af. Du skal bare lige møde den rigtige. Nyd singlelivet og glæd dig over, at du en dag igen vil møde en sød fyr. Det er selvfølgelig meget lettere sagt end gjort, men det handler om at se positivt på det!

 

Foto: Shutterstock

MegetMere