Kendte

Noah Centineo endte 2018 med… politiet!

Af Anna Løwe 3. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem havde troet, at Noah Centineo skulle ende året i selskab med politiet? Ikke os!

Der kan ikke være nogen, der er i tvivl om, at Noah Centineo har haft et kæmpe år 2018! Ikke nok med, at piger (vi) verden over har fået øjnene op for den reeeet så charmerende fyr, så har han altså markeret sig godt og grundigt som skuespiller med store roller. Og vi er nok ikke de eneste, der glæder os heeeelt vildt til efterfølgeren af To All The Boys I’ve Loved Before!

Læs også: OMG! En 2'er af "To All The Boys I've Loved Before"

Meeeeen ikke desto mindre er Noah Centineo altså også stadig et helt almindeligt menneske, der begår fejl. Det beviste han i 2018’s sidste dage, hvor han altså blev stoppet af politiet på sin ferie. Noget kunne dog tyde på, at det ikke var super alvorligt, da hele situationen altså endte i en selfie med en grinende Noah og politiet i baggrunden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Noah Centineo crusher vildt på Selena Gomez

Noah skrev da også under billedet, at alt var okay, men at han stadig fik en bøde. Der er vist en enkelt ting, Noah (og vi andre) kan tage med sig fra den oplevelse… Et nytårsforsæt om ikke at overtræde nogle færdselsregler. Det er (heldigvis) nok desværre ikke alt, den søde fyr kan charme sig ud af!

Se billedet fra Noahs Instagram herunder: