Kendte

Nicoline Simone & Jean Michel vil vinde ”X Factor”

Af Rikke Rudbæk 17. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge mødte Nicoline Simone & Jean Michel fra ”X Factor” til en snak om, hvordan det er at være en pige og dreng i en gruppe, og hvad de vil gøre for at vinde ”X Factor 2012”.

Blachman satte Nicoline Simone & Jean Michel sammen som gruppe, og selv om de ikke selv valgte hinanden, så er de begge to superglade for, at det netop er dem, der er blevet sat sammen.

- Det kan faktisk ikke blive bedre. Vi har det smaddersjovt sammen, men der kan stadig opstå lidt pigefnidder mellem os, fortæller Nicoline Simone og bliver bakket op af Jean Michel, der forklarer, at det er fedt at være én pige og én dreng, fordi det giver stor kontrast mellem deres stemmer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ida fra "X Factor": Justin Bieber er ret sej.

Hvordan er det at have Blachman som mentor?
- Det er smadderfedt at arbejde sammen med ham. Vi drømte om at få ham, fordi han er så hård og ærlig. Det er fedt, fordi han altid giver os en forklaring, når han kritiserer. Og når vi er rigtig gode, roser han os, fortæller Nicoline Simone.

Der er aldrig nogen grupper, der har vundet "X Factor", men Nicoline Simone & Jean Michel har en plan for, hvad de vil gøre for at være den første gruppe, der vinder X Factor".

- Vi vil vise seerne noget nyt ved at tage noget fra årtier tilbage og føre det ind i nuet. Vores type musik bliver ikke spillet på The Voice. Det er vigtigt for os at holde temaet hele vejen igennem - både når det gælder musik, påklædning og koreografi, forklarer Jean Michel.

Læs også: Mulila skal optræde som Burhan G.

Kræver det, at man flirter lidt, når man optræder sammen?
- Jeg er bøsse, så Nicoline Simone får ikke noget ud af at flirte med mig. Men hvis det passer til sangen, kan vi da godt finde på at flirte lidt, når vi er på scenen, smiler Jean Michel.

Sådan beskriver Nicoline Simone & Jean Michel hinanden:
- Nicoline Simone er sød, ambitiøs og engageret.
- Jean Michel er sød, sjov og kreativ.

Test dig selv: Hvilken "X Factor"-tøs er du?

Hvad synes du om Nicoline Simone & Jean Michels første optræden?