Kendte

Ida fra X Factor: Justin Bieber er ret sej

Af Line Sølvhøj Jensen 16. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv hører Ida fra årets ”X Factor” ikke Justin Bieber, men hun har meget respekt for hans talent og musik.

Bare fordi man er god til at synge og spille, så betyder det ikke nødvendigvis, at man selv hører meget musik. Sådan er det i hvert fald for 17-årige Ida, som er en af de helt store favoritter i "X Factor".

- Jeg lytter sjældent til musik, hvilket sikkert kan undre mange. Men når jeg gør, er det for at lytte til nye kunstnere og musikgenre, så derfor har jeg en meget bred interesse for forskellige musikgenre, fortæller Ida.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: X Factor: Farvel til Phoung og Rasmus.

Ida er 17 år og går i 1.G på Herning Gymnasium. Hun er en af Vi Unge-læsernes store favoritter i årets "X Factor", og faktisk er det heller ikke så længe siden, at Ida selv læste Vi Unge.

- Jeg læste meget Vi Unge, da jeg var yngre - det er et superfedt blad! Det første, jeg slog op på, var uden tvivl de pinlige historier. De kunne forvandle den mest regnfulde dag til en af de sjoveste!

Ud over at gå i skole så bruger Ida rigtig meget tid på at spille musik og skrive sine egne sange, og faktisk foretrækker Ida at spille selv frem for at lytte til andres musik.

Læs også: Sådan vil de vinde seernes stemmer.

Justin Bieber, Oh Land, Adele og Bon Iver
Sandheden er, at Ida heller ikke har et direkte idol, men bliver inspireret af forskellige kunstnere. Men hvis Ida skal nævne nogen, hun lytter til, så fremhæver hun Oh Land, Adele og Bon Iver. Og så kunne Vi Unge selvfølgelig ikke lade være med at spørge, om hun hører Justin Bieber!

- Justin Bieber er dygtig! Der er en grund til, at han er så kendt, som han er. Jeg lytter dog ikke selv til hans musik, men jeg ved, at der er mange, som gør, så respekt til ham for det, fortæller Ida med et smil.

Læs også: Justin Bieber "gifter sig" med fan.

Inspireret af Pernille Rosendahl
Ida er rigtig glad for, at det er Pernille Rosendahl, som er hendes mentor. For selv om Ida ikke har nogle idoler, så lader hun sig inspirere af mange, og Pernille Rosendahl er en af dem.

- Pernille er en fantastisk person, og der er meget at lære af hende. Hun har haft mange år i branchen, og jeg kan lære meget fra hende om performance, måde at tale med pressen og tøjvalg - hvor hun ifølge mig er den sande mester, fortæller Ida.

Læs også: "X Factor" fra A til Å.

MestLæste