Kendte

X Factor: Sådan vil de vinde seernes stemmer

Af Line Sølvhøj Jensen 10. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Line, Ida og Morten Benjamin vil gøre, hvad de kan for at vinde seernes stemmer i ”X Factor” i aften, men samtidig roser de hinanden for deres indbyrdes styrker.

Line, Ida og Morten Benjamin er alle spændte på den første liveudsendelse i "X Factor", og de har hver især deres små tricks til, hvad de vil gøre for at gå videre efter aftenens liveshow:

Ida
- Jeg vil gøre, som jeg altid har gjort; synge mig frem! Det er jo det, det går ud på, og så må vi håbe, det er nok - derudover kan man jo forsøge sig frem med et sødt smil…

Line:
- Jeg vil optræde så godt, som jeg nu kan. Jeg vil vise min glæde og den vilje, jeg har til at stå på scenen!

Morten Benjamin
- Jeg er af den overbevisning, at man skal være helt sig selv, det vil sige fejlende, impulsiv, kærlig og i live.

Læs også: X Factor 2012: Finalen afholdes i Herning.

Vi er kommet tæt på hinanden
Selv om de er konkurrenter, så er Line, Ida og Morten Benjamin også blevet venner. Line forklarer, at de alle tre er kommet meget tæt på hinanden, fordi de deler denne kæmpe oplevelse, og de tre deltagere i Pernilles kategori er ikke bange for at rose hinanden for deres indbyrdes styrker.

- Line er en fantastisk og supersød pige med masser af Skagen-charme! Hendes styrke er hendes vidunderlige rolige udtryk og seje attitude for ikke at nævne hendes seje stærke vibrator, fortæller Ida, der bliver bakket op af Morten Benjamin, der beskriver Line som en pige med et hjerte for sang og en stemme, der virkelig kan sparke døre ind.

Og der er ros til både Ida og Morten Benjamin:

- Morten har en fantastisk afslappethed, når han synger, som smitter af på dem, der lytter. Det er helt klart et plus, og derudover er det et kæmpe plus, at han er så stærk på guitaren, siger Ida.

Samtidig beskriver Morten Benjamin Ida som en garvet sangerinde med en unik bevidsthed om hendes kunnen.

- Den sangstil, hun slår sine folder i, behersker hun til perfektion, fortæller han smilende.

Læs også: Ugens playliste: Line fra "X Factor".

Hvem tror du, der ryger ud i aften?

MegetMere