MTV Movie & TV Awards 2021: Her er vinderne og de største øjeblikke
Kendte

MTV Movie & TV Awards 2021: Her er vinderne og de største øjeblikke

Af Josephine Sjelhøj 18. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Alle vores yndlingsstjerner var i weekenden samlet til MTV Movie & TV Awards 2021, hvor både ’To All The Boys’ og ’Bridgerton’ blev hyldet. Vi har samlet alle højdepunkterne fra det store prisshow lige her.

Søndag d. 16. maj blev alle årets bedste film og tv-serier hyldet ved MTV Movie & TV Awards 2021, da stjerner, såsom Lana Condor, Jacob Elordi og Addison Rae, var samlet til en sjov aften i Hollywood.

Læs med her, hvor vi har samlet de allerstørste vinderøjeblikke fra prisfesten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En masse kys

En af de priser, som MTV er kendt for, er prisen for det bedste filmkys, og igennem årene har det givet anledning til mange hede øjeblikke på scenen til prisshowet.

Dette års uddeling var bestemt ingen undtagelse, og man kunne som seer opleve hele to kys. Addison Rae og Tanner Buchanan, der er med i den kommende film ’He’s All That’, skulle præsentere den berømte pris, men inden de uddelte den, skulle de selvfølgelig også lige give en teaser for noget af det, vi kan forvente fra filmen.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Camila Cabello springer ud som skuespiller i ny version af Disney-klassiker

Prisen for det bedste filmkys gik i år til Madelyn Cline and Chase Stokes fra ’Outer Banks’, som også danner par i virkeligheden. For at bevise, hvorfor de løb med sejren i den kategori, kyssede parret på scenen foran alle stjernerne i publikum.

Se det søde øjeblik her:

Hyldest til ’Bridgerton’-stjerne

Der er ingen tvivl om, at Netflix-serien ’Bridgerton’ har taget alle med storm. Derfor blev en af seriens største stjerner også hyldet med prisen for den bedste nye stjerne.

Regé-Jean Page, der blev kendt som karakteren Simon Basset, fik æren af den store pris. Den populære skuespiller, der desværre ikke vender tilbage i sæson 2 af serien, fortalte i en video, at han var ”meget taknemmelig” for prisen.

- Vi havde et ønske om at lade alle vide, at de fortjener kærlighedshistorier. Alle fortjener en ’happy ever after’, uanset hvem man er, og uanset hvor man kommer fra, lød det i stjernens takketale.

’To All The Boys’ er ikke glemt

Det kan godt være, at vi alle sammen sagde farvel til ’To All The Boys’-filmene tidligere på året, men fansene har bestemt ikke glemt Lara Jean og Peter endnu.

Den populære Netflix-film blev hyldet med prisen for årets bedste film, som blev modtaget af stjernen, Lana Condor.

LÆS OGSÅ: Stor ’Bridgerton’-nyhed: Ny serie er på vej

På scenen fik Lana selskab af filmens producer, Matt Kaplan, og forfatteren bag bøgerne, Jenny Han, der havde et stærkt budskab til fansene.

- I har vist så meget kærlighed til Lara Jean. Mange tak for det. Jeg beder jer, om at fortsætte med at vise den kærlighed til det asiatiske-amerikanske samfund, sagde forfatteren i den rørende tale.

Se alle de bedste takketaler fra de heldige vindere her:

MestLæste