Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Se billederne: Camila Cabello springer ud som skuespiller i ny version af Disney-klassiker

Af Josephine Sjelhøj 17. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Camila Cabello er klar til at springe ud som skuespiller. Sangeren indtager rollen som Askepot i en helt ny udgave af det klassiske eventyr og nye billeder viser, hvordan Camila ser ud som prinsessen. Se alle billederne her.

Camila Cabello er klar til at kaste sig over sin allerførste filmrolle, når det klassiske eventyr ’Askepot’ endnu engang bliver vækket til live i en moderne og fortryllende udgave.

Det er Amazon Prime der står bag den nye film, der udkommer til september, og heri har det tidligere Fifth Harmony-medlem hovedrollen som den unge kvinde, der møder sin store kærlighed til et bal på slottet.

Amazon har netop offentliggjort de første billeder fra den eftertragtede film, og her kan man se Camila som den smukke prinsesse.

LÆS OGSÅ: Harry Styles tager internettet med storm: Se hans nye look her

På billederne ser man blandt andet Camila iført en korset-lignende top udover en kjole, mens hendes hår er sat i en ’messy’ fletning.

Et andet billede teaser for Askepots fine balkjole, som hun får af den gode fe. Selvom man ikke kan se meget af kjolen, så ligner det, at den er fyldt med rhinsten, som giver et magisk touch. Billedet viser desuden også prinsen, som er spillet af Nicholas Galitzine.

Se billederne af Camila som Askepot i videoen ovenfor.

LÆS OGSÅ: Test: Hvilken stjerne passer du bedst sammen med?

Flere store stjerner på rollelisten

Camila er ikke den eneste stjerne at finde på rollelisten, som blandt andet også indeholder navne, såsom tv-værten James Corden, der skal spille en af musene. Askepots onde stedmor spilles af musical-stjernen Idina Menzel, som også lægger stemme til den ikoniske dronning Elsa i ’Frost’.

Den Emmy-vindende skuespiller Billy Porter, som er kendt fra hit-serien ’Pose’, er også med i den nye film, og kan ses i rollen som den gode fe, der har fået navnet ’Fab G’.

En helt ny version

Mange kender helt sikkert Disneys udgave af det klassiske eventyr, og selvom fortællingen om Askepot er blevet skildret i mange forskellige versioner, så kommer Amazons film til at vise hende på en helt ny måde. Det fortæller instruktøren, Kay Cannon.

Hun fortæller, at Camilas version af Askepot kommer til at ”bruge sin stemme” meget mere, end vi tidligere har set.

- Jeg følte, at det her var en fantastisk mulighed for at vise denne elskede, ikoniske karakter på en måde, der er mere relaterbar i forhold til, hvad piger og unge kvinder gennemgår. De skal virkelig kunne se sig selv, fortæller instruktøren, der også afslører, at flere af de klassiske karakterer er vendt på hovedet i den nye film.

Læs mere om

MestLæste