Harry Styles tager internettet med storm Se hans nye look her
Kendte

Harry Styles tager internettet med storm: Se hans nye look her

Af Josephine Sjelhøj 10. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Under optagelserne til sin nye film har Harry Styles fået stor opmærksomhed, efter han er blevet spottet i et helt nyt look. Se billederne, som internettet er gået amok over, lige her.

Der er ingen tvivl om, at Harry Styles er blevet et kæmpe modeikon gennem de seneste år. Nu er han igen blevet set i et opsigtsvækkende outfit, som har taget internettet med storm.

Harry er i disse dage i gang med at indspille filmen ’My Policeman’, hvor han spiller karakteren Tom, der er en af hovedrollerne. Under optagelserne til filmen er han blevet spottet i et outfit, der har vakt stor opsigt, og det er der en helt særlig grund til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Harry Styles spottet hånd i hånd med en Hollywood-stjerne

På nye billeder kan man nemlig se Harry iført et retro-outfit bestående af et par korte shorts, en hvid kortærmet skjorte og en strikvest. Filmen foregår i 50’erne, og derfor er det kun passende, at Harrys outfit reflekterer den ældre tidsperiode.

Se Harrys nye look på billederne her:

Harry Styles tager internettet med storm: Se hans nye look her
Foto: MEGA
Harry Styles tager internettet med storm: Se hans nye look her
Foto: MEGA

På billederne kan man også se ’The Crown’-stjernen Emma Corrin og skuespilleren David Dawson, der spiller karaktererne Marion og Patrick, som begge har et romantisk forhold til Harrys karakter.

’My Policeman’ kommer derfor til at handle om, hvordan verden så ud, dengang Tom og Patrick mødte hinanden, da deres kærlighed var forbudt på grund af diskriminerende love om homoseksualitet.

LÆS OGSÅ: #OutfitOnsdag: Sådan stjæler du Zendayas stil

De nye billeder har naturligvis taget hele internettet med storm, og derfor har Harrys mange dedikerede fans også en stærk mening om dem.

Det er især de korte shorts, der har fået stor opmærksomhed fra de ivrige fans, som er vilde med looket. Billederne har resulteret i en masse sjove reaktioner fra fans, som blandt andet skriver, at de er sikre på, at det nye look kan ”redde liv”.

Se nogle af de sjove reaktioner her:

Læs mere om

MestLæste