mode

#OutfitOnsdag: Sådan stjæler du Zendayas stil

Af Amanda Elena Justesen, redigering af Ema Seferovic 30. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Med sine 178cm rocker Zendaya alt fra oversized herre-blazers til baggy bukser med skinnende toppe. Læs med her og find ud af, hvordan du nemt kan komme til at ligne den smukke skuespiller og model.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kender måske Zendaya som Rocky Blue fra Disney Channel-serien Shake it Up. Her blev Zendaya vist I spraglede og smarte danse-outfits, der altid ville inspirere os til at være mere modig med vores personlige stil.

Siden sin tid som Disney-stjerne har Zendaya ikke været bange for at skille sig ud fra mængden. Hun elsker at være modig med farver og kvaliteter, og nu kan du gøre det samme. Brug en farverig nederdel og match den med en lignende top, så vil du hurtigt komme til at ligne Zendaya på den røde løber. Hvis du ikke er til den farverige kombination, kan du nedtone looket ved at parrer den pink top med et par grå bukser, og gør det dermed også mere passende til hverdag.

Læs også: Zendaya fyrer pressedame efter racistisk kommentar

Zendaya er god til at blande sit dyre designer-tøj med mere high street mærker, der giver hendes stil en mere afslappet tone. Som eksempel er et af Zendayas favorit items de helt klassiske high-top vans, som hun kombinerer med et par cool jeans. Hendes afslappede streetstyle gør det supernemt for os at kopiere hendes stil.

Ofte bliver Zendaya spottet på gaden i et chic blazer-sæt, som hun har matchet med et par klassiske hvide sneakers, som vist i collagen. Hun er nemlig dygtig til at klæde sig i tøj, der nemt kan bruges både om dagen og natten. Hvis du er lige så vild med det, som vi er, kan du gøre ligesom Zendaya og genbruge dit outfit ved bare at skifte sneaksene ud med et par fine sandaler. Det gør hurtigt dit tirsdags-outfit til et fredags-outfit.

Læs også: Zendayas tip til at tackle hate

Senest har vi set Zendaya i hendes Emmy-vindende rolle som Rue i HBO-serien Euphoria, der er en teen-serie med et makeupteam, der ikke er bange for at bruge glimmer og farver. Dette tager Zendaya ofte med på den røde løber, hvor hun er spottet med både glimmer øjenskygge og farverige læber. Hun elsker nemlig at lege med makeup og hår. Gør det samme ved at bruge en glimmer-øjenskygge eller farverig neglelak for at fuldende dit look.

Zendaya, der altid formår at se stilfuld og smart ud, gør det umuligt for os ikke at ville stjæle hele hendes garderobe. Se med i collagen nedenfor, hvis du har det på samme måde. Husk, at du altid kan dele dine outfits med os på Instagram ved at bruge hashtagget #OutfitOnsdag.

Foto: Mega
Outfit 1. Jakke, H&M, 350 kr. Bukser, H&M, 200 kr. Sko, Stan Smith hos Zalando.dk, 750 kr. Outfit 2. Nederdel, Vila hos Zalando.dk, 350 kr. Top, Zara, 50 kr. Øjenskygge, NYX hos Boozt.com, 70 kr.

Læs mere om

MestLæste