Stor ’Bridgerton’-nyhed: Ny serie på vej
Film & serier

Stor ’Bridgerton’-nyhed: Ny serie er på vej

Af Mariah Leitisstein og Josephine Sjelhøj 17. maj 2021
Kan du heller ikke få nok af ’Bridgerton’-universet? Så har vi rigtig gode nyheder til dig. Netflix er nemlig i gang med at planlægge en helt ny serie, hvor man kommer helt tæt på en særlig karakter.

Den første såkaldte spinoff-serie i ’Bridgerton’-universet er på vej.

Ifølge Deadline vil streaminggiganten Netflix i samarbejde med produktionsselskabet Shondaland, producere endnu en serie i det populære univers, og det er måske ikke så underligt, eftersom ’Bridgerton’ er en af de mest populære Netflix-serier til dato.

Den kommende serie bliver en såkaldt ’prequel,’ hvilket betyder, at den foregår forud for de hændelser, der finder sted i den originale ’Bridgerton’-serie.

LÆS OGSÅ: ’Bridgerton’-nyheden, der chokerer: Denne hovedrolle forlader serien

Shonda Rhimes er executive producer på den oprindelige ’Bridgerton’-serie, men skrev aldrig selv et afsnit. Dog er det blevet afsløret, at hun også er forfatter på den nye serie, så der er sandsynligvis masser af Shonda-fans, der vil se frem til episoder skrevet af tv-dronningen, der også står bag ’Grey’s Anatomy’.

Den nye spinoff-serie kommer til at handle om en yngre version af en helt særlig fanfavorit.

LÆS OGSÅ: Makeup-tutorial: Sådan får du 'Bridgerton'-looket

Serien kommer nemlig til at følge dronning Charlottes historie, og det bliver særligt spændende, fordi den karakter er opfundet i forbindelse med Netflix-serien. Det betyder, at den altså ikke en del af den oprindelige bogserie skrevet af Julia Quinn.

- Mange seere havde aldrig hørt om dronning Charlottes historie, før ’Bridgerton’ bragte hende ind i den verden, og jeg er meget glad for at den her nye serie vil brede hendes historie og ’Bridgerton’-universet endnu mere ud, lyder det fra Bela Bajaria, der er direktør for global TV hos Netflix.

Venter du også i spænding på sæson 2 af ’Bridgerton’? Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet alt, vi ved om den eftertragtede serie.

Kommerderensæson2afBridgerton?

Er sæson 2 af "Bridgerton" bekræftet?

RadioTimes.com har for nyligt talt med en af Netflix’ talsmænd, der fortæller, at showet stadig afventer officiel bekræftelse til anden sæson, til trods for sin position som nummer 1 på Netflix’ egen liste over de 10 mest populære shows.

Nyhedsmediet udtaler dog samtidig, at de tilbage i februar 2020 spottede en plan for "Bridgerton" sæson 2 på Production Weeklys. Planen var efter sigende, at de skulle have været begyndt at filme sidste sommer i Uxbridge og indtil maj 2021. Corona-pandemien har dog sat en stopper for dette. What’s On Netflix fortæller dog, at optagelserne er skubbet til marts 2021.

Sæson 1 blev filmet mellem august og november 2019, længe før ’covid-19’ og ’pandemi’ var en del af vores daglige sprog. Sæson 1 kom ud i løbet af julen 2020, og hvis sæson 2 skulle følge sin første sæsons produktionsplan, vil anden sæson nok først komme ud engang i julen 2022.

Hvad handler sæson 2 om?

Det er her værd at huske, at første sæson har hentet inspiration fra Quinns første bog, The Duke and I, som fokuserer på forholdet mellem Simon Basset (bedre kendt som Duke of Hastings) og Daphne Bridgerton.

Mens første bog fokuserer på den ældste Bridgerton-datter, Daphne, skal man huske, at der er otte søskende i Bridgerton-klanen, og at der er otte Bridgerton-bøger.

I Quinns anden bog, The Viscount Who Loved Me, er Daphnes bror, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), i fokus, sammen med romantikken mellem ham og en kvinde ved navn Edwina og så selvfølgelig indblandingen af Lady Whistledown. 

 

Vil "Bridgerton" castet være det samme som første sæson?

Dit gæt er nok lige så godt som vores, men vi kan ikke forestille os "Bridgerton" uden Page, Dynevor og Bailey.

Som sagt, hvis vores forudsigelser om en anden sæson, der er baseret på Quinns romaner er rigtige, kan vi forvente at se mere til Anthony Bridgerton, og et nyt ansigt i forbindelse med kærligheden Edwina og hendes søster Kate Sheffield.

Findes der en trailer af sæson 2?

Svaret til det er desværre nej. Du bør heller ikke forvente en i noget tid, hvis overhovedet sæson to kommer til at fungere.

Hvis vi skal tro på rapporterne, forventer vi først at se sæson to engang i 2022.

Læs mere om

MegetMere