makeup-tutorial_saadan_faar_du_bridgerton-looket
Skønhed

Makeup-tutorial: Sådan får du 'Bridgerton'-looket

Af Josephine Sjelhøj 3. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også vild med Daphnes fine og naturlige look i 'Bridgerton'? Makeup-artisten fra serien giver en nem guide til, hvordan du kan komme til at ligne Daphne Bridgerton.

Hvis du, ligesom os, har bingewatchet 'Bridgerton' siden serien fik premiere på Netflix, så har du helt sikkert også lagt mærke til Daphnes fine makeup.

Daphne er kendt for at have et friskt og naturligt look, og nu deler makeupartisten fra serien sin insiderviden, så du kan komme til at ligne hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hemmeligheden bag looket

Lynda Pearce, som er ansvarlig for Daphnes fine makeup siger, at hemmeligheden bag looket er en god hudplejerutine. Hvis man vil have den glød, som Daphne er kendt for, så er det derfor en god idé at bruge en brightening mask og en øjenmaske, som kan fjerne rander under øjnene.

TIP: Lynda anbefaler, at man opbevarer sin øjenmasker i køleskabet, så de samtidig kan fjerne hævelser under øjnene.

Når man skal vælge sine hudplejeprodukter, er det vigtigt at huske, at alle hudtyper er meget forskellige. Det betyder, at man skal finde præcis de renseprodukter, der passer bedst til ens hud alt efter om den er følsom, fedtet eller tør.

LÆS OGSÅ: Her er makeup-trenden fra TikTok, alle taler om

Lynda anbefaler selv Bioderma Sensibio H2O Rensevand som supplement til hudplejen uanset, hvilken renser man ellers bruger. Bioderma er kendte for deres milde produkter og kan købes på apoteket.

Phoebe Dynevor, der spiller Daphne, bruger en kombination af La Roche-Posay Toleriane Ultra Creme og Marulaolien fra Drunk Elephant som fugtighedscreme for at sikre, at hendes makeup ser fin og sund ud.

Sådan får du selve makeuplooket

Du kan nemt få Daphnes fine makeup med 3 hurtige trin. Vi har lavet en overskuelig guide til, hvad du skal bruge for at opnå looket.

Ansigt: Start med at lægge din foundation og concealer. For at få det perfekte Daphne-look skal man bruge en let-dækkende foundation og en meget naturlig concealer.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du at få urenheder, når du går med mundbind

Øjne: Daphne bruger næsten ikke øjenmakeup, så derfor er det vigtigt at bruge en øjenskygge i en neutral farve, der passer til ens hudtone. Man kan eventuelt starte med at bruge en øjenskyggeprimer, så makeuppen holder i længere tid. Afslut med en let mascara, der får vipperne til at se fine og naturlige ud.

Blush: Den vigtigste ingrediens i makeup-tutorialen er helt sikkert blush. Daphne har den fineste glød, og den kan du genskabe ved at lægge en blush, der matcher din hudtone.

På sin Instagram har Lynda delt de produkter, hun plejer at bruge til Daphnes makeup. Husk, at produkterne er nøje udvalgte, så de passer perfekt til Phoebes hudtype. Du kan derfor også opnå looket ved at bruge præcis de produkter, du plejer.

MestLæste