Kendte

Moren til Justin Biebers baby taler ud

Af Christine Agertoft 8. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Video: Mariah Yeater, der siger, at Justin Bieber er far til hendes barn giver et eksklusivt interview.

Den 20-årige Mariah Yeater, der har anklaget Justin Bieber for at være far til hendes barn, står nu frem i et eksklusivt interview i programmet "The Insider". Her fortæller hun igen, hvordan hun mødte Justin Bieber backstage efter en koncert i oktober 2010. Hun siger, at han straks faldt for hende og bad hende gå med ham et privat sted hen. De endte på et badeværelse, hvor Mariah Yeater siger, at Justin Bieber ændrede sig helt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Han gik fra at være nuttet og sød til… mere aggressiv, fortæller Mariah i interviewet.

Læs også: Er Justin Bieber far til MariahYeaters baby?

Justins bodyguard forsvarer ham
Da journalisten konfronterer hende med Justin Biebers bodyguards påstand om, at Justin var omgivet af venner og familie i garderoben den aften, hvor Mariah siger, at hun blev gravid, svarer hun "Ingen kommentar".

Se et klip af Mariahs interview, som bliver sendt senere:

Mariahs mørke fortid
Interviewet kommer samtidig med, at der er dukket ny information op om Mariah Yeaters mørke fortid. En kvinde er stået frem og fortæller til nyhedssitet TMZ.com, at Mariah har datet hendes barnebarn, John Terranova, og sidste år beskyldt hun ham for at være far til barnet.

Læs også: Har Justin Bieber fået en tatovering?

Ifølge kvinden kom Mariah hjem til Terranova i december 2010 og fortalte, at han skulle være far. Han nægtede at have gjort hende gravid. Det endte i et skænderi, hvor Mariah smadrede en bilrude af ren raseri. Hun slog også John Terranova og blev anholdt for vold.

Læs også: Justin Bieber stoppet af politiet.

Vi synes efterhånden, den her historie er blevet virkelig bizar, og hende Mariah virker som et meget sørgeligt menneske. Hvorfor tror I, at hun gør det her? Og synes I, at hun virker troværdig i videoen?

MestLæste