kristine sloth
Kendte

Mød youtuberen Kristine Sloth på live tour

Af Marie Søndergaard 2. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er kæmpe fan af Kristine Sloth, så læs lige med her!

Du føler allerede, du kender hende, fordi hun er så ærlig og umiddelbar i sine YouTube-videoer, men hvad med lige at toppe det med også at møde Kristine Sloth – face to face?!

Den seje youtuber tager i løbet af maj på live tour rundt i hele Danmark med showet ”BÅDE OG, OG HVERKEN ENTEN ELLER?”. Her vil hun fortælle om sit liv og det der med at være lige mellem barndommen og voksenlivet – for der er nemlig rigtig mange spørgsmål, der hober sig op, når man fylder 18 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristine Sloth deler ikke alt på sin kanal

Du kan også selv få lov til at stille hende spørgsmål under showet, for Kristine vil nemlig svare på spørgsmål fra salen via Twitter og SMS.

Herunder kan du se, hvilke byer Kristine Sloth besøger på sin tour:

09. maj: Musikhuset, Aarhus

10. maj: Skraaen, Aalborg

23. maj: Grand Teateret, København

24. maj: Musikteater, Vejle

26. maj: Magasinet, Odense

Læs meget mere HER.

Læs også: Her er de mest poplære YouTube-kanaler

I galleriet herunder kan du læse, hvordan du får succes på YouTube!

SådanbliverduYouTube-stjerne

- Det fede ved YouTube er, at du kan vælge lige det emne, du har lyst til, lige meget hvor fjollet det er. Beauty er kæmpestort, men jeg laver også videoer om at være teenager, om dating og skøre videoer, hvor jeg bare finder på noget sjovt.
- Folk elsker, når det føles autentisk og troværdigt, så husk at være dig selv. Hvis du kun går ind i det for at få succes, kommer du ikke til at få det.
- Da jeg startede, var mit kamera ikke det bedste, og jeg plejede at filme om aftenen med min bordlampe som den eneste belysning. Så mit råd vil helt klart være, at du optager med et kamera i okay kvalitet, og gør det om dagen med et naturligt lys fra et vindue.
- Det er vigtigt, at du uploader mange videoer, og gerne så ofte du kan. Det betyder også, at du bliver nødt til at elske at gøre det hårde arbejde, for du kommer til at klippe dine videoer selv, og det kan godt være et stort pres - så du skal helt klart have en passion for at lave videoer.
- Det kræver lidt tid og tålmodighed at blive en mester til at lave videoer, men YouTube er faktisk ret simpelt at bruge. Jeg er ikke lige så teknisk god som andre YouTubere, men jeg er selvfølgelig bedre end mine bedsteforældre. Når jeg har et teknisk problem, plejer jeg bare at søge på Google, og så får jeg som regel svar på mit spørgsmål.
- Selv om du kun har fem abonnenter, skal du huske at have fokus på dit publikum og lave godt indhold til dem. Så længe du har det sjovt med det, er det det eneste, der betyder noget.

Læs mere om