Kendte

Model – Selena Gomez startede dramaet

Af Stine Nielsen 14. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Modellen Barbara Palvin, som blev kædet sammen med Justin Bieber, fortæller nu, at der ikke skete noget mellem hende og Justin, og at det var Selena Gomez, der startede dramaet.

Nu står modellen Barbara Palvin frem og fortæller om, hvad der virkelig skete, da hun i november blev kædet sammen med Justin Bieber, da han og Selena Gomez slog op.

Læs også: Derfor slog Selena Gomez og Justin Bieber op

Den 19-årige skønhed siger til Celebuzz, at hun sagtens kunne stå frem med sandheden, fordi der slet ikke skete noget dengang.

Barbara Palvin, Selena Gomez, Justin Bieber, utro, slået op, twitter

- Ved du, hvordan dramaet startede - Selena retweetede det billede, siger hun og refererer til et billede af hende og Justin i selskab med Lil' Twist, hvor Selena tweetede "…" for at vise, at hun var irriteret.

Barbara udtaler også, at den eneste grund til, at hun skulle ind og se "The Lion King" sammen med Justin, var fordi, hendes søster rigtig gerne ville ind og se den. De kunne ikke få billetter, og derfor hjalp Justin ved at give dem nogle billetter.

Læs også: Justin Bieber er for umoden til Selena Gomez

Derudover var rygterne også lige ved at ødelægge hendes eget forhold.

- De (medierne) var rigtig hårde ved mig og min kæreste. De puttede også ham i pressen, og han er ikke kendt eller noget. Han var derhjemme (i Ungarn) med et normalt liv, mens alle var sådan: "Din kæreste dater Justin". Det er meget hårdt for ham. Det gjorde mig megasur, men der er altid en mørk side ved denne branche.

Læs også: Har Justin Bieber røget hash?

Tror i, Barbara Palvin siger sandheden?

MegetMere