Kendte

Justin Bieber er for umoden til Selena Gomez

Af Marie Søndergaard 11. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez og Justin Bieber har gjort det endeligt forbi, fordi Justin opførte sig som et barn.

Efter nogle måneders on/off-forhold, hvor parret ikke kunne finde ud af, om de skulle være kærester eller ej, har Selena Gomez og Justin Bieber besluttet at slå endeligt op. Det skulle angiveligt være fordi, Justin Bieber var for umoden og opførte sig som et barn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stop cutting-trenden for Bieber!

Selena Gomez har haft svært ved at stole på ham, og der kom for alvor knas i kærligheden, da Justin Bieber for nogle måneder siden lagde et billede på twitter af ham og en model fra Victoria's Secret.

Tilliden i forholdet er ikke blevet bedre i det nye år, så nu er det slut.

Læs også: Har Justin Bieber røget hash?

- Justin er super opmærksomhedskrævende og har opført sig som et barn, når han var sammen med Selena. Han har haft svært ved at få rigtige venner, fordi han elsker den midlertidige opmærksomhed fra fremmede, og han har ikke opdaget, at det har såret Selena, siger en kilde til RadarOnline.

Selena Gomez kunne ikke lade være med at blive jaloux, fordi det ofte var opmærksomhed fra andre piger, Justin Bieber havde brug for.

- Selena følte ikke, at Justin respekterede deres forhold. Hun fangede ham hele tiden i selskab med andre piger, og det fik hun det dårligt af, siger kilden.

Læs også: Selena Gomez lytter til Taylor Swifts breakup-sange

Tror du, at Selena og Justin finder sammen igen-igen?

Tidslinje-JustinBieberogSelenaGomez

13. august, 2010: Medierne begynder at sladre om, at Justin og Selena dater hinanden. Læs også: Er Justin Bieber og Selena Gomez kærester?
22. september, 2010: Selena nægter alle rygter om hende og Justin i et interview med Ellen Degeneres. Hun siger, han er som hendes lillebror.
1. oktober, 2010: Selena kalder Justin for et fjols i et interview. Men er det bare for at neddysse rygterne om de to?
18. november, 2010: Justin kalder både Selena Gomez og Jasmine Villegas ”smukke” i et interview.
18. december, 2010: Pressen får for første gang billeder af Justin og Selena sammen, da de er ude at gå inden en af Biebers koncerter. Et par dage før dette billede var parret blevet spottet hånd i hånd, da de var ude at spise morgenmad, men de nægtede at være andet end venner. Læs også: Justin Bieber tager Selena Gomez med overalt
Slutningen af december/starten af januar: Justin og Selena holder juleferie på en båd, hvor de kommer hinanden en del ved og er ”venner”.
3. januar, 2011: Aggressive Bieber-fans skriver onde, truende beskeder til Selena på twitter – men får det hende til at holde sig fra ham?
6. februar, 2011: Justin og Selena bliver spottet i Santa Monica. De stråler sammen, men vil endnu ikke tale om deres kærlighed til hinanden.
27. februar, 2011: Justin og Selena gør endelig deres forhold officielt, da de tropper op til Vanity Fairs Oscar-fest sammen. Det svarer til at skifte status til ”i et forhold” blandt stjernerne. Og se, hvor fint deres outfits matcher!
2. marts, 2011: Efter parret har offentliggjort deres forhold, bliver de forfulgt af kameraer overalt. Sådan er det stadig. Her er de fanget på Biebers 17 års fødselsdag. Læs også: Bieber overfaldt fotograd efter bokse-undervisning
22. maj, 2011: Justin kysser Selena på landsdækkende tv, da han vinder en Billboard-pris. Læs også: 7 ting, du ikke vidste om Justin Bieber
26. maj: Jelena kysser og krammer på en ferie i Maui på Hawaii.
7. juni, 2011: Når man er teenagestjerner, kan man komme på nogle vildt fede dates. Her er Justin og Selena til NBA-finalen.
19. juni, 2011: Selena var vært på MuchMusic Awards i Canada, men Bieber var en spøgefugl og gav hende hånden, når han kom på scenen for at drille de mange, der håbede på at se et kys.
13. juli, 2011: Parret har deltaget i virkelig mange arrangementer. Her er de to musikere inviteret til et sportsshow – måske for at tiltrække flere seere.
27. august, 2011: Det er ikke svært at se, hvorfor de er et par. Her er de til MTV VMA.
4. oktober, 2011: De turnerende kærester sørger for at få set hinanden, selv om de har travlt med deres karrierer. Her er de på stranden, hvor de kaster brød til mågerne og efter hinanden. Læs også: Justin Bieber flasher sine boxershorts
1. november, 2011: Mariah Yeater beskylder Justin for at være far til hendes barn. Rygterne svirrer om, at Selena går fra Justin på grund af faderskabssagen.
20. maj, 2012: Bieber nævner en masse i sin takketale til Billboard Awards – men ikke Selena. Er der problemer på hjemmefronten, eller vil han bare holde sit privatliv adskilt fra arbejdet? Læs også: Justin Bieber med fan til Billboard Awards 2012
22. maj, 2012: Der går rygter om, at Selena har slået op, fordi Justin har noget kørende med Rihanna. Men der er ingen kilder på den noget tynde historie.
2. juli, 2012: Bieber har sagt i et interview, at han godt kan lide Nicki Minajs numse. Selena er til fest for Ashley Tisdale, hvor en ven ser hende ”græde på grund af Justin”. Læs også: Justin Bieber i sorg
3. juli, 2012: Jelena spiser is i parken sammen med en ven. De ser ud til at være i strålende humør! Læs også: Justin Bieber bliver model for Adidas
6. juli, 2012: Sladdersitet TMZ skriver, at parret har slået op en del gange de forløbne måneder. Men et par timer senere ankommer Justin og Selena til en restaurant, hvor de holder i hånden. Da Bieber bliver spurgt, hvordan deres forhold går, svarer han: ”Hvad ser det ud til?”
22. juli, 2012: Jelena er til Teen Choice Awards. Det gør man vel ikke sammen, hvis man er ved at slå op, vel?
23. juli, 2012: Selena har fødselsdag, så parret er ude at spise. De ligner bestemt ikke nogen, der er ved at gå fra hinanden. Og se – Justin har givet Selena blomster. Sødt!
14. august, 2012: Jelena er på vej hjem til Selena. Selena har en kjole på, hvor der står ”Californiske piger gør det bedre”.
29. august, 2012: Justin overrasker Selena på filmsettet, og parret krammer og deler en paraply – selv om det ikke rigtig ser ud til at regne…
24. september, 2012: Justin og Selena holder i hånden på vej hjem fra en filmpremiere i L.A.
26. oktober, 2012: Justin fjoller rundt med skuespillerne på Selenas nye film: En falsk betjent og nogle falske pistoler.
9. november 2012: Det kommer frem, at Jelena er forbi. Du kan læse mere her!

MestLæste