Kendte

Miley Cyrus - Jeg er ikke perfekt

Af Sarah-Sofie Boussnina 19. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus fortæller om sin nye film LOL, der handler om kærlighed og om forholdet til hendes mor.

Smukke Miley Cyrus er aktuel i den nye film "LOL", som har premiere den 28 juni. I filmen spiller Miley Cyrus rollen som teenageren Lola, og filmen handler om Lolas liv, om drenge, fester, venner og ikke mindst forholdet mellem døtre og mødre. Her er et lille interview, hvor Miley Cyrus fortæller om sin nye film og de situationer, som teenagepiger går igennem, når de udvikler sig til kvinder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus mange tatoveringer

Minder Lola om dig selv?
- Min karakter Lola var grunden til, at jeg havde lyst til at medvirke i filmen. Jeg har været igennem så mange af de faser med familie, venner, drenge og mødre, som Lola går igennem i filmen. I filmen udvikler Lola sig fra at være en teenagepige til en kvinde. Den udvikling har jeg selv lige været igennem, og jeg har følt mange af de følelser, som Lola føler. Filmen viser, hvordan vi ændrer os med tiden, hvordan vi udvikler os, og det synes jeg, er rigtig fedt.

Hvordan er Lolas forhold til sin mor?
- Lolas forhold til hendes mor minder meget om mit forhold til min mor. Min mor og jeg er meget tætte, men vi skændes også helt vildt nogle gange. Det er vigtigt for døtre at vide, at deres mødre også bare er mennesker, og at det er derfor, at de nogle gange siger ting, der gør ondt. Jeg tror, både mødre og døtre vil lære meget om hinanden ved at se filmen og forhåbentlig få en større forståelse af hianden og hvorfor vi reagerer, som vi gør.

I filmen gennemgår Lola en masse forskellige ting første gang; alkohol, forelskelse, sex osv. Hvordan var det for dig, at gennemgå de samme ting?
- Alle teenagere går igennem faser, hvor man afprøver ting første gang. For mig var det ekstra hårdt, fordi jeg er et offentligt ansigt. Jeg er ikke et perfekt menneske, jeg har lavet en masse fejl, som har givet mig en masse erfaring, og som har gjort mig til den, jeg er i dag. Det vigtigste er, at man lærer af sine fejl og accepterer, af ingen mennesker er perfekte. Jeg ville aldrig ændre noget af det, jeg har gjort, for den erfaring, jeg har fået, er det hele værd.

Læs også: Miley Cyrus får gode råd til ægteskabet

Hvordan kommer man over et knust hjerte?
- Jeg tror ikke, at der er nogen let måde at komme sig over et knust hjerte. Med tiden bliver det bedre, men det er forfærdeligt at få sit hjerte knust. Jeg tror, det er den problematik i filmen, som jeg kan identificere mig bedst med. Man kan ikke sove, har konstant kvalme og tænker hele tiden på det.

Kan du huske en episode, hvor din mor virkelig var det for dig?
- Det var første gang, en fyr slog op med mig. Dengang var jeg på turnee, og jeg havde det så skidt og følte ikke, at jeg kunne gå på scenen og smile, fordi jeg var så ked af det. Om aftenen lå min mor og aede mig på ryggen, indtil jeg faldt i søvn, imens hun sagde, at det nok skulle gå. Det var rigtig dejligt, at hun var der for mig.

Læs også: Zac Efron: Det var skørt at være korthåret

Hvad er det vigtigste i et forhold?
- Kærlighed og trofasthed. Det er det vigtigste i alle forhold. Det er lige meget, om det er venner, kærester eller forældre, hvis du ikke stoler på folk, kan du ikke elske dem.

Hvad håber du folk får ud af at se filmen?
- Jeg håber, at folk ser os skuespillere i et nyt lys. Jeg håber, at de ser mig som en pige, der er blevet mere moden, og som nu spiller roller, som jeg kan identificere mig med.

Læs også: Kristen Stewarts favoritter

MestLæste