Kendte

Zac Efron: Det var skørt at være korthåret

Af Sisse Tvegaard Andersen 8. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I filmen ”The Lucky One” spiller Zac Efron en marinesoldat med en traumatisk fortid. Vi har talt med ham om rollen.

Torsdag havde filmen "The Lucky One" biografpremiere.

I filmen spiller Zac Efron marinesoldaten Logan, der opsøger pigen Beth, fordi han tror, at et billede af hende var det, der fik ham levende hjem fra krigen i Irak. Og Zac er glad for, at han fik den rolle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det var fedt at få lov til at spille en rolle, der var virkelig svær. Logan er den type, hvor man ikke altid ved, hvad han tænker. Sådan er jeg slet ikke selv, jeg er mere social og udadvendt. Men jeg prøver altid at gøre ting, der får mig ud af min "comfort zone", fortæller han, da Vi Unge møder ham i London.

Læs også: Vind Billetter til "The Lucky One"

Af med håret
Rollen som Logan betød, at Zac skulle træne benhårdt gennem alle de fire måneder, filmholdet brugte på at optage filmen. Og ikke mindst betød den, at han skulle barbere alt sit hår af og sporte en militær-frits. Og det var ikke helt let for ham.

- Jeg har aldrig før haft så kort hår og jeg anede ikke, om mit hoved ville se mystisk og bulet ud. Det føltes meget symbolsk den dag, jeg skulle klippes, og jeg har stadig en video af det på min telefon. Det var så skørt at gå rundt med det korte hår, men også fedt, griner Zac, der dog har ladet håret gro tilbage i klassisk Zac-frisure igen.

Læs også: Fem hurtige til Nicholas Sparks

Skovlede pøller op
Det der med at grine var der nu ikke meget af på film-settet, for ifølge Zac var de for det meste ret alvorlige. Men en enkelt sjov episode vil han nu gerne ud med:

- Jeg blev ret gode venner med den hundetræner, der hjalp os med hundene i filmen. En dag, da vi går og snakker, rækker han mig pludselig sådan en pølle -skovl og siger "Samler du op?". Jeg troede først, han jokede, men jeg blev nødt til at gøre det. Instruktøren syntes selvfølgelig , at det skulle filmes!

MestLæste