Kendte

Michael Jacksons børn taler ud i ny dokumentar

Af Stine Nielsen 18. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Prince, Blanket og Paris Jackson taler ud om deres legendariske far, Michael Jackson, i en ny dokumentar. Se, hvad de siger i klippet her!

Michael Jacksons børn mistede deres far, og verden mistede et ikon, da Michael Jackson døde i 2009. Nu taler familien ud i en ny dokumentar, som hedder "Remembering Michael".

Læs også: Paris Jackson har sin fars styrke

Blandt andet hører vi for første gang fra den yngste søn Blanket, som - lige som sin far - gerne vil hjælpe fattige mennesker og truede dyr i Afrika.

- Jeg vil gerne prøve at hjælpe Afrika, fordi det er et meget fattigt kontinent. Der er mange dyr, som bliver dræbt af krybskytter og den slags. Så jeg vil gerne hjælpe truede dyrearter, siger Blanket.

Paris Jackson fortæller også hjerteskærende om, hvordan hendes far lovede at lære hende at moonwalk'e, men aldrig nåede det før han døde. Så trist!

Læs også: Derfor er Paris Jackson sur på Justin Bieber

Det er Michael Jacksons mor Katherine, som står bag filmen, og hele filmen kan ses på Fundanything.com - det koster cirka 55 kroner. Herunder kan du se et par klip fra den rørende dokumentar.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

MegetMere