Kendte

Little Mix afslører tips og hemmeligheder

Af Thomas Flindt 29. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pigegruppen Little Mix afslører stiltips og søde hemmeligheder i fire nye reklamefilm for Schwarzkopf. Se dem her!

Jade Thirlwall, Jesy Nelson, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock fra Little Mix fik alle farvet deres hår hos Schwarzkopf, før de skulle optage en musikvideo, og mens de alligevel sad i frisørstolen, afslørede de et par stil- og hårtips:

Jesy: - Hvis du vil farve dit hår i 'dip dye'-stil, kan du sætte en hårelastik i og hive nogle totter hår op. Så får du et mere mixet look i stedet for en lige streg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem er du fra Little Mix?

Jade: - Brug tørshampoo. Det giver dit hår mere volumen. Jeg får meget inspiration fra manga - japansk tegnefilm. Figurerne er virkelig sjove og underlige, og de har altid meget farverrigt hår.

Perrie: - Du skal turde være anderledes med din stil og dit hår. Det er bedre at være anderledes.

Det er SÅ fedt, at Little Mix-pigerne tør skille sig ud med deres stil! De supersøde sangerinder afslørede også et par hemmeligheder: Leigh-Anne ELSKER nemlig Justin Bieber - ikke bare lidt, men "virkelig meget", og Jade er helt vild med den 73-årige sanger Cliff Richard. Den sødeste hemmelighed er dog Perries:

Læs også: One Direction giver råd til Little Mix

- Jeg elsker at støvsuge. Det gør mig så glad, når alt snavset er væk.

Hihi, det er lidt sødt! Hun kan jo altid slå sig sammen med kæresten Zayn Maliks gode ven, Harry Styles, der også er helt vild med at gøre rent.

Hvad er jeres bedste stiltip? Og sødeste hemmelighed?

Klik her for at se videoerne.

MestLæste