Kendte

One Direction giver råd til Little Mix

Af Line Sølvhøj Jensen 22. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pige-gruppen Little Mix er ved at blive kendt i hele verden, og derfor har de spurgt One Direction, der lige nu er det største boyband, om råd til deres karriere.

Hvad skal man egentlig gøre for at få rigtig meget succes og tackle det på den rigtige måde - og så især, når det gælder berømmelse i USA? Tja, man kan jo spørge ét af de største boybands i verden, og lige nu er det jo selveste One Direction.

Test dig selv: Hvem er du fra Little Mix?

One Direction har supermeget erfaring, for på få år er de blevet kæmpestore i ikke bare USA, men i hele verden. Så da pige-gruppen Little Mix gerne ville have råd til, hvordan de tackler det at være kendte i USA helt rigtigt, spurgte de selvfølgelig Harry, Zayn, Liam, Louis og Niall til råds.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: One Direction afslører Stadion-turné i 2014.

- Jeg spurgte drengene fra One Direction, hvordan man skal tackle det i Amerika, og de svarede sådan set bare: "Vær dig selv, og så kan det ikke gå galt". Folk ved, når du forsøger at være en, du ikke er, har Leigh-Anne udtalt til magasinet Seventeen.

Læs også: Shop One Direction-merchandise.

Det er ikke længe siden, at Little Mix udgav en single, som de havde indspillet sammen med sangerinden Missy Elliot, og pigerne var helt begejstret for at have et af deres største idoler med på deres single.

Hvad synes I om Little Mix?

MestLæste