Kendte

Lene Nystrøm om at være dommer i "Voice"

Af Katrine Lund 6. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kender hende helt sikkert fra popgruppen Aqua, og for tiden ser du hende hver lørdag aften på TV2. Vi har snakket med Lene Nystrøm om at være dommer i Voice – Danmarks Største Stemme.

Konkurrencen i "Voice" spidser til, og i lørdags måtte Lene, med tårer i øjnene, sende to af sine mænd hjem fra programmet. Vi har snakket med Lene Nystrøm om at være med i "Voice", og du kan læse interviewet her!

Læs også: Interview: Vi har snakket med Rosa fra "Voice"

Hvad får du ud af at være med i "Voice"?
- Det er en kæmpe udfordring. Vi coaches lærer noget hele tiden ved at være med. Man får rum til, at folk lytter til en. Det er sjovt at arbejde kreativt og få artisterne frem i deltagerne. Det er svært at give erfaring videre, så jeg giver redskaber og gode råd, som de kan bruge.

Hvilken dommer er din største konkurrent?
- Alle os fire dommere er meget enige om, at det ikke er det, det handler om. Det handler om at finde den bedste sanger. Det er svært at sige, hvem der er bedst.

Kunne du selv finde på at stille op i et talentshow?
- Jeg ville nok ikke være så modig, da jeg var ung.

Hvilken kendt sanger ville du allerhelst synge en duet med?
- Annie Lennox, fordi hun er helt unik og modemæssigt en kæmpe inspiration for mig.

Selv om Lene Nystrøm mener, at hun ikke ville være modig nok til at stille op i et talentshow som ung, var hun altså ret ung, første gang hun optrådte på norsk tv. Se klippet her:

MestLæste