Kendte

Nyt talentprogram: Voice – Danmarks største stemme

Af Line Sølvhøj Jensen 25. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I morgen har et helt nyt talentprogram premiere på TV2. Glæd dig til ”Voice – Danmarks største stemme” – det bliver sjovt!

Hvor meget betyder en stemme egentlig? I morgen har det helt nye talentprogram "Voice - Danmarks største stemme" premiere på TV2, og det er de fire dommere Line Nystrøm, L.O.C., Steen Jørgensen og Sharin Foo, der skal finde Danmarks næste sangtalenter.

Test dig selv:
Hvor meget ved du egentlig om musik?

Programmet er lidt af en blindtest, for de fire dommere skal nemlig vælge hver ti sangere til deres hold - og de har ikke andet at dømme ud fra end deres stemmer! Dommerne skal nemlig sidde med ryggen til sangerne, og hvis de falder for sangeren, skal de vende sig om.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis flere af dommerne vender sig om, skal de hver især holde en salgstale, og det kan blive ret underholdende!

Læs også: Musik, der får dit humør op.

Her kan du se, hvad dommerne siger om programmet:

Lene Nystrøm:
- Niveauet på sangerne er højt, så det er utrolig svært at skulle skille ti ud af den enorme talentmasse. Men man må også stole på, at det, man vælger, er det rigtige.

L.O.C.:
- Da jeg så den amerikanske udgave af "Voice", tænkte jeg: Endelig et program, der rent faktisk handler om folk, der kan synge. Derfor sagde jeg ja, da jeg blev spurgt.

Steen Jørgensen:
- Jeg lytter efter den unikke stemme, der har personlighed og karakter.

Sharin Foo
- Det sværeste er at føle sig berettiget til at vælge sangerne fra eller til med et enkelttryk på en rød knap. Det er jo fuldstændig subjektivt, hvordan vi oplever og kategoriserer en stemme, men det er jo også det, der er så magisk ved musik og kunst: At der ikke er noget facit.

Skal du se programmet?

MestLæste