Kendte

Lady Gaga forsvarer One Direction

Af Line Sølvhøj Jensen 27. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der blev buhede af One Direction, da de vandt en pris til årets MTV Video Music Awards, og det blev for meget for Lady Gaga.

Natten til mandag blev MTV Video Music Awards 2013 afholdt, og nogle af de heldige, der fik en pris, var One Direction. One Direction vandt nemlig prisen for årets sommerhit med deres nyeste sang "Best Song Ever".

Læs også: Lady Gaga til fans: Stop al den hate.

Og selv om One Direction har millioner af fans, ligger nummer et på mange hitlister og har fået komplimenter af mange kendisser, så var der nogle, der buhede af One Direction, da de vandt prisen. Og det blev for meget for Lady Gaga.

Se, hvordan Lady Gaga reagerede, her:Lady Gaga, som var iført et muslingeskals-kostume, forlod sin plads under showet for at møde One Direction backstage efter prisoverraskelsen og rose dem.

- I var fantastiske. Jeg ved ikke, om I hørte det, men hvis jeg hørte, hvad jeg hørte derinde, så vil jeg bare fortælle jer, at I fortjener hver en succes, I har fået, udtalte Lady Gaga blandt andet og sagde, at hun ville forlade showet på grund af folks opførsel.

Se, hvem der vandt priser til årets VMA her!

Louis, Niall, Harry, Liam og Zayn blev meget overraskede og glade og takkede Lady Gaga for hendes søde ord. Og Lady Gaga mente virkelig, hvad hun sagde. Efterfølgende roste hun nemlig også One Direction på twitter:

- Ved I hvad, One Direction? Jeres fans elsker jeg VIRKELIG, og det er smukt at se! Nyd jeres månemand! Kærligst, Muslingeskals-pigen *blink*, tweetede hun.

Læs også: Facts om One Direction: Alt, du skal vide.

Det er total sødt af Lady Gaga at rose One Direction - det betyder så meget, når andre gider bruge tid på at give nogen et kompliment.

Er I gode til at give andre komplimenter?

Læs også: Lady Gaga nøgen i ny kunstvideo.

MTVVideoMusicAwards2013

MegetMere