Kendte

Lady Gaga til fans: Stop al den hate

Af Benedikte Brix 20. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lady Gaga blev sur, da sladderkongen Perez Hilton besøgte den bygning, hun bor i, men nu beder hun sine Little Monsters om at stoppe med at true ham på twitter.

Lady Gaga er godt gal, fordi hun mener, at gossipbloggeren Perez Hilton chikanerer og stalker hende. Det har fået hendes fans til at true Perez på twitter, men det vil Lady Gaga ikke finde sig i.

Læs også: Lady Gaga som havfrue

- Alle former for trusler med hadefuldt eller groft sprogbrug og at provokere andre på nettet er imod alt, hvad jeg står for, skriver Lady Gaga i et indlæg på Tumblr.

- Jeg ved, hvor vrede I bliver nogle gange, og jeg ved, at når de siger ting om mig, så føler I, at de siger det om jer også. Men musik handler om kærlighed.

lady gaga, perez hilton, twitter, hate, tumblr, little monsters

Lady Gaga har skrevet indlægget efter, at Perez Hilton svarede på de første anklager fra Lady Gaga om, at han stalker hende. Han blev vist rundt i en lejlighed i samme bygning, hvor Lady Gaga bor, men siger, at han ikke vidste det:

Læs også: Lady Gaga nøgen i ny kunstvideo

- Efter en dag med uskyldig boligjagt er jeg knust, og mit hjerte gør ondt over, at min tidligere ven, en person jeg plejede at kalde min "kone" og rejste verden rundt med, kommer med meget offentlige og usande beskyldninger mod mig på twitter, skriver Perez.

Læs også: Lady Gaga har fået en tyrering i næsen

Han fortæller, at han bare var ude at se på lejlighed sammen med sin søn og sin mor.

Hvad synes du om, at Lady Gaga beder sine fans om at tale pænt?

Lady Gaga og Perez Hilton fotograferet sammen i 2009.

MestLæste