Kendisparret Kylie Jenner og Travis Scott har endnu en gang forkælet datteren Stormi med overdådig gave – denne gang på hjul.
Kendis

Kylie Jenner kritiseres for vanvittig gave til Stormi

Adele Bennett-Larsen 31. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Kendisparret Kylie Jenner og Travis Scott har endnu en gang forkælet datteren Stormi med en overdådig gave – denne gang på hjul.

På Kylie Jenners Instagram stories kunne man for nylig se billeder af Stormi i en gul skolebus. Bussen var en overraskelse fra Stormis far Travis Scott. Det vides dog endnu ikke, om bussen var købt eller blot lejet for et par dage. Men ifølge Kylie Jenner, så var bussen en af Stormis store ønsker.

- Alt Stormi har snakket om er at køre i en stor gul bus. Far har overrasket hende, skrev Kylie Jenner i hendes Instagram stories ifølge Teen Vogue.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Internettet raser
Trods familiens glæde over gaven til Stormi, så har folk på de sociale medier ikke lagt skjul på deres vrede over gaven. Folk mener nemlig, at det er en skændsel, at de leger såkaldt middelklasse familie. Med det hentyder de til, at grundet familiens formue så er Stormi ikke - og bliver aldrig - afhængig af at skulle tage offentlig transport i skole, som mange amerikanere ellers er.

Stormis overdådige gaver gennem tiden
Det er ikke første gang, at Stormi forkæles med ekstravagante gaver. Eksempelvis fik hun i 2020 en diamantring af Kylie Jenner. Derudover har hun med tiden også fået en pony, legetøjs-Lamborghini og diverse designer tasker.

Kendisparret Kylie Jenner og Travis Scott har endnu en gang forkælet datteren Stormi med overdådig gave – denne gang på hjul.

Foto: Kylie Jenner

Læs mere om

MestLæste