Kendte

De 7 vildeste gaver Kylie Jenner har købt til datteren Stormi Webster

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 27. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 23-årige Kylie Jenner, der er det yngste medlem af Kardashian/Jenner-søskendeflokken, har siden datteren, Stormi Webster, blev født forkælet hende med eksklusive gaver, de fleste børn kun kan drømme om. Vi Unge har samlet de vildeste gaver Kylie har købt til Stormi.

I 2019 blev Kylie Jenner udnævnt som den yngste 'selfmade' milliardær.

Den titel har hun beholdt med en nuværende formue på godt og vel 5,7 milliarder kroner - og med titlen som en af de yngste milliardærer i verden, er det klart, at Kylie kan købe lige præcis, hvad hjertet begærer. Det undrer os derfor ikke, at noget af hendes formue bliver brugt på hendes søde datter, Stormi Webster.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2-årige Stormi indtager helt klart en af topscorerpladserne, når det kommer til de mest forkælede stjernebørn.

Stormi lever ikke ligefrem livet som et helt normalt 2-årige barn, og hun har allerede haft et mere luksuriøst liv, end de fleste nogensinde kommer til at have. I en alder af blot 2 år har Stormi allerede været på forsiden af magasiner, fløjet med privatfly, været ombord på private yachts og fået opkaldt en hel makeup-kollektion efter sig. På toppen af det kommer i øvrigt alle de glamourøse gaver fra hendes mor, der byder på alt fra diamantringe til millionponys.

Vi Unge har samlet et galleri over de 7 vildeste gaver Stormi har modtaget fra hendes velhavende mor, Kylie Jenner.

1. Stormi Websters fødselsdagsfest Kylie Jenner brugte hele 100.000 dollars, altså godt 628.300 kroner, på datterens to-års fødselsdagsfest. Festen blev navngivet Stormi World og fungerede som en forlystelsespark til ære for Kylie Jenner og Travis Scotts højtelskede datter, Stormi. Indgangen til forlystelsesparken var formet som fødselsdagsbarnets ansigt, og festen bød på alle de ting, som Stormi elsker allermest. Man kunne bl.a. opleve et snemandsværksted, karruseller, sukkersøde delikatesser og en gavebutik med Stormi World-merchandise. Fødselsdagsfesten blev planlagt i samarbejde med Kardashian-Jenner-familiens faste festplanlægger, Mindy Weiss.
Foto: @kyliejenner
Læs også: Se Kylie Jenners nye palæ til 250 millioner 2. Vild taskesamling Stormi Webster har allerede en vildere taskesamling, end de fleste af os. Hun ejer nemlig tasker fra designermærker som Louis Vuitton, Hermès, Chanel og mange, mange flere. Samlingen er estimeret til at have en værdi på omkring 232.000 kroner - så vi gad da godt bytte garderobe med Stormi, bare for en dag!
Foto: @kyliejenner
3. Matchende Marine Serre-sæt Kylie Jenner har allerede videregivet sin egen stil til den kun 2-årige datter Stormi, og Jenner er ikke bleg for at dele ud af søde billeder med datteren, hvor de er iført samme designer-outfits. Den blot 2-årige pige er allerede et stilikon og har en garderobe, de fleste af os kun kan drømme om. Hvem vil ikke gerne eje det flotte ikoniske måneprint fra Marine Serre? Kylie sørger selvfølgelig for, at hendes datter altid er klædt efter de nyeste tendenser – vi er kun lidt misundelige.
Foto: @kyliejenner
Læs også: Kylie Jenner deler rørende video til sin datter 4. Fendi-barnevogn Mor og datter matcher ikke kun i outfits, de matcher også i udstyr. Kylie Jenner går selvfølgelig ikke ned på tilbehør, og især ikke hvis det findes i en designer-udgave. Datteren Stormi blev kørt rundt i intet mindre end en barnevogn fra Fendi – der endda matchede Kylies kjole. Barnevognen har en værdi på knap 63.000 kroner.
Foto: @kyliejenner
5. Louis Vuitton-Lamborghini Da Stormi fyldte 10 måneder, kunne hun blære sig med at være ejer af en baby-Lamborghini med Louis Vuitton-print. Babyudgaven er ikke nær så dyr som den ægte vare, men det er stadig et pricey stykke legestøj.
Foto: @kyliejenner
6. Millionpony Det er helt tydeligt, at kun det allerbedste er godt nok for Kylies datter. Ponyen, Frozen, som Kylie købte til Stormi som en 'bare fordi'-gave, var derfor heller ikke helt almindelig pony, men derimod en berømt showpony fra Holland. Frozen var heller ikke helt billig til en pris på omkring de 1,2 millioner kroner.
Foto: @stalwilten
7. Diamantring I december 2019 forærede Kylie Jenner datteren den vildeste julegave, en tumling nogensinde har ejet. Stormi Webster var blot 1 år, da hun fik en ægte diamantring i julegave. Nu et år senere, har datteren fået endnu en diamantring, der nemt kan forveksles med en forlovelsesring. Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad man kan give sin 2-årige datter i gave.
Foto: @kyliejenner

MestLæste