Kendte

Se 2-årige Stormis vilde første skoledag-outfit

Af Karen Emilie Thalsgaard Foto Instagram 21. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter at have kendt Kardashian/Jenner-klanen i snart mange år, så ved de fleste af os også, at de køber ting til deres børn, der er fuldstændigt surrealistiske og lidt svære at forholde sig til. Og særligt Stormi, datteren til Kylie Jenner og Travis Scott, har gjort sig bemærket igennem tiden. Så du hendes første skoledag-outfit? Ellers så se det her.

Der bor en lille pige på 2 år i det sydlige Californinen ved navn Stormi Webster, og hun har 'by far' taget titlen som verdens mest forkælede barn. Det blev vi endnu engang mindet om, da Kylie Jenner, i anledningen af Stormis første skoledag selvfølgelig havde sørget for, at den 2-årige pige blev den mest fashionable lille dame i skolen...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den unge Stormi lever nemlig langt fra et normalt liv, og har i en alder af bare 2 år allerede været på forsiden af flere forskellige magasiner, fløjet med privatfly, daset om bord på private yachts, fået opkaldt en hel makeup-kollektion efter sig, og kirsebærret på flødeskummen er selvfølgelig hendes abnorme gavesamling, der tæller alt fra diamantringe, taskesamlinger, legehuse på størrelse med 2-værelses lejligheder, miniature luksusbiler og millionponys. Stormi skulle efter sigende allerede være god for hele 18.849.000 danske kroner....

Læs også: Familiemedlem afslører: "Justin og Hailey er soulmates"

Og på trods af at vi både har været forundret og forarget igennem tiden, så synes vi også det er lidt sjovt at holde trit med hvad North, True, Stormi og resten af mini-Kardashian/Jenner-børnene har fået kastet efter sig i tide og utide.

Og Stormis første skoledag var netop anledningen til, at internettet endnu engang gik amok. Stormi havde nemlig aller første skoledag, som ligesom alle andre børn i USA, foregik derhjemme på grund af corona. Den dag skulle selvfølgelig foreviges med billeder og videoer af den lille, glade 2-årige i ført Jordan air sneakers, et par diamant øreringe og en fin, lyserød skoletaske.

Læs også: Se stjernernes vilde Halloween-outfits

Bare en lyserød skoletaske, tænker du? Nej da. Jenner ifører selvfølgelig ikke sin datter, på 2 år, en skoletaske by ’no one’… Tasken var, ved nærmere eftersyn, en Hermès Taurillon Clemence Kelly Ado-rygsæk til beskedne 76.000 kr. Og nu tænker du nok, at den skoletaske kunne betale din husleje året ud og i havldelen af 2021 – det var der også andre, der gjorde og som altid, havde internettet et par sjove kommentarer til lille Stormis nye skoletaske.

'Dora the explorer' kontra Birkin - vi tænker at Dora giver lidt mere 'street-cred' blandt Stormis jævnaldrene, men hvad ved vi...

Afsindig dyr skoletaske eller ej, så håber vi selvfølgelig at Stormis første skoledag var topklasse (selvfølgelig var den det), og glæder os til at se hvad kantinen står på og om Jenner har udarbejdet et pensum i sociale medier, ”how-to make it”, DIY’s, redigeringstip, instagramcaption-class og andet spændende, så lille Stormi kan føre arven videre med kyndig ekspertise.