Kendte

Kristen Stewart nervøs for at være topløs

Af Anja Bruneskjold 31. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skuespilleren, Kristen Stewart, fortæller nu, hvordan det er at spille topløs i filmen ”On The Road”, og om hvordan det er at være succesfuld.

Da Kristen Stewart for nylig var til premiere på filmen "On The Road", hvor hun spiller topløs i en scene, var hun lidt nervøs for, hvordan publikum ville reagere:

- Folk dømmer tit én, det ved jeg!, siger Kristen Stewart.

Læs også: Kristen Stewart topløs i ny film.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men smukke Kristen Stewart er alligevel stolt af, at hun valgte at spille topløs, og heldigvis var publikum imødekommende overfor den topløse scene. Kristen Stewart er altså populær og har masser af succes, men det er i virkeligheden slet ikke så vigtigt for hende. For Kristen Stewart handler det bare om at lave noget, hun er glad for:

Læs også: Kristen Stewart vil være ond.

- Det skal røre noget i mig selv, og hvis jeg er heldig, rører det også noget i andre mennesker, udtaler hun.

Og når hendes film rører noget i andre mennesker, så er det klart, at hun også tjener flere penge og får mere succes. Hun ved også godt, at det i Los Angeles handler om at tjene en masse penge på film, men hun ville ønske, det var anderledes:

- Jeg ville ønske, vi kunne prøve at lave en film, der ikke behøvede at være den bedste i verden!, siger Kristen Stewart.

Læs også: Kristen Stewart - Robert Pattinson er min kæreste.

Kristen Stewart er glad for sin enorme succes og sætter pris på, at hun har fået lov til at spille sammen med så mange talentfulde skuespillere. Hun har været så heldig at spille sammen med søde Robert Pattinson i "Twilight"-filmene, og så spiller hun også sammen med blandt andet Chris Hemsworth i filmen "Snow White and the Huntsman".

Læs også: Kristen Stewarts store frygt i Snehvide.

Du kan se Kristen Stewart topløs i filmen "On The Road", når den har premiere i de danske biografer til efteråret.

Find ud af, hvor meget du egentlig ved om Kristen Stewart her!

Twilight

MestLæste