Kendte

Interview med Chris Hemsworth fra ”Thor”

Af Line Sølvhøj Jensen 11. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har set ham i filmen ”Thor”, og så er han bror til Miley Cyrus’ kæreste Liam Hemsworth. Læs interviewet med Chris Hemsworth her.

I filmen "Thor" har Chris Hemsworth hovedrollen som Thor, og det har krævet en del træning for ham at træne sig op til den rolle. Læs med her, hvordan det var for Chris Hemsworth at spille rollen som "Thor".

Læs også: Miley Cyrus og Liam Hemsworth kærester igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan er det at være blevet verdenskendt?
- Jeg bliver tit spurgt om det; om jeg er klar til at håndtere berømmelse, og jeg har ingen idé. Jeg gør, som jeg altid har gjort. Jeg fokusere på ikke at få mere styrke nu. Jeg vil være tilfreds med, hvad jeg har, hvor jeg kommer fra, min familie og venner, og bare tage dag for dag, som det kommer og påskønne det.

Hvordan var det første gang, du tog Thor-kostumet på, og følte du dig som en superhelt?
- Ja, første gang, jeg tog det på, var fantastisk. Mange mennesker arbejdede på kostumet i lang tid, og dagen, hvor jeg tog det på, var de der alle sammen, og mange fra holdet var der. Alle sagde "wow!", da de så den på.

Er det rigtigt, at du skulle træne ekstra meget, fordi du skulle spille Thor?
- Ja, jeg tog faktisk ni kilo på i muskler til filmen. Det krævede en del at skulle holde musklerne. Da vi var færdige med filmen, tabte jeg det rimelig hurtigt igen.

Læs også: Justin Timberlake om "Bollervenner".

Hvad gjorde du for at opretholde dine muskler?
- Jeg spiste masser af kylling, proteinsnacks, mager bøf og den rigtige mængde kulhydrater. Det var ikke så godt at spise så meget mad. Jeg følte mig hele tiden syg i maven. At arbejde ude var den nemme del, at spise var den hårde del, griner Chris Hemsworth.

Hvor meget trænede du for at forberede dig til rollen?
- Den tid, jeg bruger på træning, har ikke rigtig ændret sig. Jeg tror, jeg træner ligeså meget nu, som jeg gjorde op til filmen. Den store ændring har været, at jeg er stoppet med at spise så meget, og det er sådan, jeg har tabt mig igen.

Kunne du tænke dig at se "Thor", så er filmen ude på dvd fra Paramount Home Entertainment.

MestLæste