Kendte

Justin Timberlake om ”Bollevenner”

Af Line Sølvhøj Jensen 23. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Bollevenner” er titlen på en ny film, som Justin Timberlake har den ene af hovedrollerne i. Læs her, hvordan det var for Justin Timberlake at spille med i filmen.

Justin Timberlake har den ene af hovedrollerne i filmen "Bollevenner", hvor han sammen med sin veninde Jamie, som bliver spillet af Mila Kunis, kaster sig ud i at finde ud af, om to venner kan gå fra at være venner til at blive bollevenner. Men hvordan har det været for Justin Timberlake at indspille scener nøgen, og kan man gå fra at være venner til at være bollevenner i virkeligheden? Læs interviewet her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kan en mand og kvinde være venner i virkeligheden og samtidig være "bollevenner"?
- Jeg tror ikke nødvendigvis, at det vil ødelægge noget, men jeg tror ikke, det er noget, der kan fortsætte i evigheder, for på et tidspunkt vil den ene mere eller mindre end den anden. Det er en god idé, indtil det er en dårlig idé, og det bliver sikkert en dårlig idé meget hurtigt, griner Justin Timberlake.

Læs også: Drengepanel: Hvornår er man kærester?

Men kan man så være bollevenner og så ende med at blive kærester bagefter?
- Ja, Mila Kunis, der også spiller med i filmen, fortalte mig, at en journalist havde fortalt hende, at hun startede med bare at have sex med en fyr, uden at de var kærester, men det blev de så senere, så det kan altså godt lade sig gøre.

Hvordan har det været at optage de scener, hvor du skulle være nøgen, men samtidig være ret humoristisk?
- Jeg tror egentlig, at det er mere akavet at filme scener, hvor du ikke må fjolle, men skal være helt seriøs. Men det afslører nok også, at jeg ikke er så genert. At vise mig frem for underholdningens skyld, det er jo rent faktisk det, jeg laver.

Læs også: Hvem taler du om sex med?

Hvad falder du for ved en pige?
- Man har jo nok en tendens til at finde sammen med en person, der selv har et liv, der ligner ens eget. Jeg bliver tiltrukket af piger, som jeg samtidig kan være gode venner med. Det er jo i virkeligheden det bedste ved et forhold: At man er gode venner, fortæller Justin Timberlake i et interview Bazar nummer 10, som er på gaden nu.

"Bollevenner" havde premiere i de danske biografer i går. Skal du se den?

MestLæste