Kendte

Kristen Stewarts store frygt i Snehvide

Af Line Sølvhøj Jensen 29. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det har ikke været helt let for Kristen Stewart at indspille scenerne i filmen ”Snow White and the Huntsman”, for Kristen Stewart er nemlig bange for at ride.

Kristen Stewart har set meget frem til at skulle indspille "Snow White and the Huntsman", men det er ikke alle scenerne, Kristen Stewart har været lige glad for at skulle indspille. Kristen Stewart har nemlig en stor frygt for at ride på heste, og det passede måske ikke helt godt i forhold til hendes rolle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen Stewart topløs i ny film.

- Det værste ved filmen var at skulle ride på en hest, sagde Kristen Stewart og fortsatte:

- Jeg vil meget gerne se en hest rende rundt på en græsmark, eller køre med en, men jeg hader at ride på heste.

Læs også: Kristen Stewart - Robert Pattinson er min kæreste.

Kristen Stewarts frygt blev måske forstærket, da en af de andre skuespillere fra filmen, Sam Claflin, faktisk var ude for et mindre uheld, da han red på en hest i en scene sammen med Chris Hemsworth.

- Sam og jeg skulle ride og springe af hestene, og vi havde aldrig prøvet det før, og vi fik det først at vide, lige før scenen skulle optages. Så Sam sprang af, men hans fod sad fast i bøjlen, så han endte på ryggen og kunne ikke komme op igen, fortæller Chris Hemsworth.

Læs også: Kristen Stewarts gave til Robert Pattinson.

Heldigvis skete der ikke noget, og Kristen Stewart overvandt også sin frygt for at ride - måske fordi hun synes, det er fedt at se folks frygt på film, fordi scenerne bliver mere virkelige.

Skal I se "Snow White and the Huntsman"?

MestLæste