Kendte

Kristen Stewart får hjælp af Jodie Foster

Af Anja Bruneskjold 24. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Twilight”-stjernen Kristen Stewart er rigtig ked af det efter bruddet med Robert Pattinson. Heldigvis hjælper Kristen Stewarts veninde, Jodie Foster, hende.

Siden Kristen Stewarts affære med Rupert Sanders og bruddet med kæresten, Robert Pattinson, har Kristen Stewart ikke vist sig meget i offentligheden. Men hendes gode veninde, Jodie Foster, har prøvet at hjælpe Kristen Stewart til at komme ud af huset og få det bedre:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hun har fortalt Kristen, at jo før hun kommer ud i offentligheden, jo hurtigere kan hun komme videre, fortæller en kilde til Radar Online.

Læs også: Kristen Stewart kan ikke tilgive sig selv.

For nylig blev Kristen Stewart så for første gang spottet offentligt. Hun havde Robert Pattinsons hat og rygsæk på, da hun gik ud i Los Angeles' gader for at købe en kop kaffe.

Læs også: Robert vil ikke se Kristen før Twilight-premiere.

Jodie Foster har været der for Kristen Stewart siden hun og Robert Pattinson gik fra hinanden. Jodie Foster synes ikke, det er en god idé, at Kristen Stewart bliver indenfor, og hun synes, det er på tide, Kristen Stewart stiller op til et interview, så der ikke er så meget opmærksomhed omkring hende fra pressen.

Læs også: Jennifer Lawarence håner Kristen Stewart.

Heldigvis presser Jodie Foster ikke Kristen Stewart til noget, hun ikke vil, men hun sørger for, at være der for sin veninde.

MestLæste