Kendte

Kristen Stewart - Det er vigtigt at grine af sig selv

Af Benedikte Brix 7. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det hele skal ikke være så alvorligt, mener Kristen Stewart.

"Twilight"-stjernen Kristen Stewart har haft et turbulent år, efter hun var kæresten Robert Pattinson utro med den gifte instruktør Rupert Sanders - men den 22-årige skuespillerinde mener ikke, man skal tage sig selv alt for seriøst.

- Altså jeg mener bare, at hvis man ikke kan grine af sig selv, så er der helt sikkert et problem, siger Kristen Stewart, der har fundet sammen med Robert Pattinson igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor gik Robert Pattinson tilbage til Kristen Stewart

- Det er bedst, hvis man slet ikke tænker på det aspekt. Bare tænk på, hvem du virkelig er, i stedet for, hvem andre tror, du er, fortæller stjernen i et interview med Fox 5.

Kristens "Twilight"-kollega Kellan Lutz er glad for den tilgang, hun har til livet. I hvert fald afslører han, at han elskede at arbejde sammen med hende i scener, hvor Bella Swan opdager sin nye styrke, efter hun er blevet vampyr - især da de skulle lade som om, de lagde arm.

Læs også: Første klip af Robert og Kristen sammen igen

- Jeg havde set meget frem til at skyde den scene med Kristen. Det er sjovt at se hende spille to karakterer, for Bella har ikke mange styrker, hun er ret klodset, fortæller Kellan Lutz til Yahoo OMG.

- Og at se Kristen spille den nye Bella er cool, jeg havde det rigtig skægt. I virkeligheden ville jeg dominere hende, men i filmverdenen holdt jeg tilbage (da vi lagde arm, red.).

Læs mere om

MestLæste