Kendte

Kristen og Robert holder bare pause

Af Benedikte Brix 18. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En af Robert Pattinsons venner fortæller, at han ikke har slået op med Kristen Stewart, men bare vil holde en pause. Læs her hvorfor.

Twilight-stjernerne Kristen Stewart og Robert Pattinsons forhold har næsten flere problemer i virkeligheden end i filmseriens verden. I hvert fald lød det i sidste uge, at parret havde slået op igen - men nu står en ven frem og fortæller, at Robert Pattinson bare vil holde en pause.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge kilden vil de to stjerner være adskilt under optagelserne til filmen "The Rover", som Robert Pattinson spiller med i. Det betyder, at han skal være i Australien i to måneder.

Læs også: Twilight kåret til verdens værste film

- Kristen tror stadig på, at hun vil se ham, enten ved at besøge ham, når han har fri, eller når han er ledig til at kunne mødes med hende et sted, fortæller insideren til sladdersiden Hollywood Life.

- Hun tænker: Jeg vil give ham den (pause, red.), men så vil han finde ud af, at han har brug for mig, og at vi har brug for hinanden, siger vennen, der også afslører, at Kristen Stewart gerne vil giftes med Robert Pattinson.

Læs også: Derfor gik Robert Pattinson tilbage til Kristen Stewart

- Forholdet har problemer. Kristen får nok ikke den vielsesring, hun vil have, lige foreløbig, men måske kan hun overbevise Rob om at blive sammen med hende.

- Han vil ikke have noget drama eller stress (under optagelserne, red.), så lige nu er han meget imod at tage hende med.

Tror I, Kristen og Roberts forhold kan overleve alle op- og nedturene?