Kendte

Kourtney Kardashian deler nye billeder fra brylluppet

Af Anja Bruneskjold 27. juli 2022
Foto: Spny/Backgrid/Ritzau Scanpix
Den 43-årige Kardashian-søster og hendes trommeslagergemal, Travis Barker, 46, har det med at blive gift igen og igen. Nu deler Kourtney et foto, vi ikke har set før.

Først tog Kourtney Kardashian og Travis Barker en tur til Las Vegas for at slå pjalterne sammen, og siden blev det et lidt mere officielt ægteskab mellem de to, hvor både Kourtneys bedstemor, Mary Jo Campell og Travis’ far, Randy var til stede.

Men det var ikke nok.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I midten af maj skulle ægteskabet også fejres på slottet Castello Brown, der befinder sig på toppen af et bjerg, i Italien, hvor familie og nære venner var med.

Billederne af de nygifte ægtepar, der således nu har givet hinanden deres ja hele tre gange, er efterfølgende flittigt blevet delt på de sociale medier, hvor fans af Kardashian-familien blandt andet har været ved at falde i svime over Kourtneys smukke brudekjole. 

Men det hidtil usete foto, som Kourtney nu deler på Instagram, er altså ikke fra den romantiske weekend i Italien. I stedet stammer det fra det langt mindre formelle bryllup, som bedst kan sammenlignes med et dansk rådhusbryllup.

Sammen med billederne sender den ældste Kardashian-søster også en helt særlig hilsen til sin bedstemor:

– Min specielle, søde, chic, sofistikerede, kloge og mest vidunderlige bedstemor. Tillykke med fødselsdagen til min MJ, lyder begyndelsen af det søde opslag, hvor Kourtney Kardashian desuden fortæller, hvor lykkelig hun er for, at bedstemoren var en af de to gæster, der var en del af brylluppet.

– Jeg vil altid huske denne dag og aften med dig.

Se de nye billeder fra Kourtney Kardashian nedenfor.

Denne artikel blev første gang bragt på seoghoer.dk

MegetMere