Kendte

Kourtney og Travis er officielt gift! Her er alt, vi ved

Nikita Hoffmann Andersen 5. april 2022
Foto: Mega
Kourtney Kardashian og Travis Barker - verdens måske mest omtalte par - er blevet gift. Her er alt, vi ved.

Kourtney Kardashian og Travis Barker har været venner i mange år og boet i det samme "gated community" i Los Angeles med hver deres familier.

I februar 2021 offentliggjorde de så, at de ikke længere bare var venner, men derimod kærester, og siden da er det gået hurtigt. 

Det gik f.eks. næppe din næse forbi, at 45-årige Barker friede til 42-årige Kardashian i oktober sidste år - i øvrigt i den mest romantiske rose-setting nogensinde.

Og nu skriver mediet TMZ altså, at kendisparret ikke længere bare er kærester. 

Ifølge det amerikanske gossip-medie udnyttede Kourtney og Travis nemlig, at de var i Las Vegas i forbindelse med Grammy Awards og blev gift i et kapel. 

"Kourtney og Travis kom ind i kapellet omkring kl. 01:30 natten mellem søndag og mandag ... Kun timer efter, han havde spillet ved Grammy Awards. Vi er blevet fortalt, at parret ikke tillod, at kapellet tog billeder, men i stedet havde deres egen fotograf og sikkerhedsfolk med," skriver TMZ. 

Så hvordan brudeparret så ud, må vi altså vente i spænding med at finde ud af. Rygterne siger i øvrigt, at det var vigtigt for parret, at det var en Elvis-efterligning, der stod for vielsen. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er første gang, Kourtney Kardashian har sagt "I do". Selv om hun var sammen med sine tre børns far, Scott Disick, i mange år, blev de to aldrig gift.

Travis, der har to børn ved navn Alabama Luella Barker og Landon Asher Barker, har derimod været gift to gange før. Hans første ægteskab med Melissa Kennedy varede i 9 måneder, mens det andet til Shanna Moakler varede små to år. 

Vi håber selvfølgelig, det her ægteskab bliver til døden skiller dem ad. 

Parret ved The Oscars den 28. marts 2022. 

Foto: Mega

Hvis du tror, at "det var det" i forhold til Kourtney og Travis' bryllup, kan du heldigvis godt tro om igen. Kilder tæt på parret fortæller nemlig til TMZ, at Las Vegas-ceremonien bare var en ud af flere planlagte.

Aka.: drømmen om et "lavish" kendisbryllup (som vi måske får at se i det nye Kardashians-realityprogram) lever altså stadig. 

MegetMere