Mad & opskrifter

Internettet i chok: Her er Kourtney Kardashians vilde madtip

Redaktionen 25. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Det er ikke første gang, at Kardashian-familien har fået internettet til at reagere kraftigt på, det de deler online. I en story på sin Instagram viser den ældste Kardashian et helt særligt madtip, der har fået folk til tasterne. Læs om det omdiskuterede tip lige her.

Kaffe og brød? Det lyder rimelig harmløst. Men kombinerer man de to ting på en helt særlig måde - og tilmed deler det online med millioner af andre mennesker, så kan det starte en lavine af reaktioner. Negative, såvel som positive.

Nogle af dem, der er gode til at få internettet til at snakke, er den verdenskendte Kardashian/Jenner-familie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og i denne omgang er det den ældste Kardashian, Kourtney, der har få internettet til at gå amok over et helt særligt madtip.

Og madtippet? Det går i al sin enkelthed ud på at dyppe et stykke brød (der ligner et italiensk foccacia brød) ned i sin kaffe. Ja, du læste rigtigt. Brød dyppet i kaffe.

Under sin bryllupsrejse i Italien med sin mand, Travis Barker, delte Kourtney Kardashian en story, hvor hun dyppede et stykke brød i en kop kaffe, og det affødte et splittet kommentarspor online.

En helt særlig tradition

Mens rigtig mange undrede sig over den verdenskendte realitystjernes valg af dyppelse til brød med kommentarer som "all the oil and herbs be coming off the focacia bread into her coffee ?", "NOOOOOOO NOOOO NOOOO SHE DIDN'T" og "That must be illegal", var der også en del kommentarer, der forklarede, at brødet, Kourtney Kardashian dypper i sin kaffe, er sødt.

Ligesom mange tilføjer, at denne spise er en klassisk italiensk mad-tradition, der har sine rødder i de italienske byer - Liguria og Genova. Det bliver her oftest serveret som morgenmad.

MestLæste