Kendte

Kim Kardashian ønskede sig en anden krop

Af Susie Pedersen 4. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Som teenager var Kim Kardashian ikke tilfreds med sin krop. Se her, hvilken kropsdel Kim ville ændre.

I dag bliver Kim Kardashians krop hyldet af de fleste kvinder verden over. Hun træder uden for det ultratynde kvindeideal med sin timeglasfigur og fyldige bagdel, men Kim har selv været lang tid om at acceptere sin krop. Som teenager var hun nemlig rigtig ked af, at hun havde store bryster.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvilken Kardashian-søster er du?

-Da jeg var 13 skrev min far (Robert Kardashian, red.) er brev til mig. Jeg var så ked af min krop - jeg udviklede mig meget hurtigt. Hver aften sad jeg i grædende i badet og bad til, at mine bryster ville stoppe med at vokse, fortæller Kim til Elle UK.

- Han fortalte mig, at jeg havde en krop, som mange piger drømte om, og at den ville tiltrække meget opmærksomhed fra drengene senere i mit liv, men det vigtigste var, at jeg var en dejlig pige, og det skulle jeg lære værdien af.

Læs også: Hvem er den mest indflydelsesrige Kardashian/Jenner-søster?

- Det har taget mig lang tid at lære at elske min krop og få den selvtillid, jeg har i dag. Jeg voksede op, da kvindeidealet var, at man skulle være høj og tynd lige som supermodellen Cindy Crawford. Der var ingen, der lignede mig. Det er godt at kunne bryde det og genskabe et nyt kropsideal, fortæller superstjernen.

Vi synes, at Kim Kardashians former er smukke. Forhåbentlig kan hendes historie inspirere rigtig mange piger, som ønsker sig en anderledes krop.

Kim Kardashian ønskede sig en anden krop

SeKimKardashianssmukkemakeover