Kendte

Hvem er den mest indflydelsesrige Kardashian/ Jenner-søster?

Af Susie Pedersen 17. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den havde vi ikke lige set komme! Se her, hvem der er den mest indflydelsesrige Kardashian/Jenner-søster.

Kylie Jenner har nu overhalet alle sine søstre på popularitet. Jep, hun er nu den mest indflydelsesrige af alle de berømte søstre, som består af Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner og lillesøster Kylie.

Læs også: Test: Er du Kendall eller Kylie Jenner?

I juli toppede Kendall listerne, da hun igen gik model under New York Fashion Week, hvor i mod Kim Kardashian var mest populær i maj, da hun blev gift med Kanye West. Men nu er begge pigerne blevet overhalet af deres fashionable lillesøster. Undersøgelser viser nemlig, at interessen for Kylie er steget helt vildt den seneste tid.

Kylie viser hver dag billeder af sig selv, sin stil og sit liv på de sociale medier, hvor hun har mange millioner følgere. Hendes stil er rå og kantet, og hun er ikke bange for at kaste sig ud i vilde hårfarver eller andre trends.

Læs også: Hvilken Kardashian søster er du?

Pigernes mor Kris Jenner har et bud på, hvorfor Kylie er blevet så populær på rekordtid. Hun har nemlig lagt mærke til, at Kylie har det sidste ord i familien, når det handler om mode.

- For to eller tre år siden indså jeg, at mine ældre døtre spurgte Kylie til råds om mode, fortæller Kris.

Er I også vilde med Kylies stil? Og synes I, at det er fortjent, at Kylie er den mest indflydelsesrige Kardashian/Jenner-søster?

SeKylieJennerssmukkeforvandling

MegetMere