Kendte

Kim Kardashian genskaber romantisk Kanye-billede med Pete Davidson

Christoffer Mygind Juul 2. maj 2022
Foto: Mega
Da et af tidens mest omtalte par viste sig til deres første, officielle røde løber sammen i weekenden, delte reality-dronningen samtidig et billede, der virkede underligt bekendt.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk.

Selvom de nu har været sammen et godt stykke tid og blev fotograferet sammen til 'The Kardashians'-premieren, så var det først i weekenden, at Kim Kardshian og kæresten Pate Davidson for første gang officielt viste sig sammen på den røde løber. 

Det gjorde de til den såkaldte White House Correspondent Dinner, der afholdes af  White House Correspondent Association i Washington D.C. Middagen er et traditionsrigt event for at fejre pressefriheden i USA med en tale fra den siddende præsident og diverse comedy-indslag.

Her dukkede parret til stor overraskelse op sammen.

Kim Kardashian var klædt i en smuk, højhalset sølvkjole fra sit favoritmærke Balenciaga, mens Davidson var i et jakkesæt fra Prada stylet med Vans og solbriller.

Efter middagen, der var sin første af sin slags siden 2019, postede Kim Kardashian selv en række billeder på sin Instagram fra hotellet, hvor hende og Davidson gjorde sig klar inden middagen i Washington. Her virkede særligt det første billede, der er taget på hotellets gang af det glade par, underligt bekendt.

Billedet minder nemlig uhyggeligt meget om et lignende billede af Kim Kardashian og Kanye West fra 2018, da de to var taget til Milano for at overvære Versaces SS18-show.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her kan man se det dengang glade par løbe ned ad en hotelgang, hvor Kim Kardashian ligeledes er iført en kropsnær sølvkjole, der på mange mange måder minder om en kort version af den fra lørdagens middag.

Med de sidste par måneders mange episoder mellem de tre er det svært ikke at tro, at billedet bevidst er iscenesat for at imitere det fra 2018. Men om det i virkeligheden er en underligt vellignende tilfældighed fra Kim Kardashians side, eller om det er en bevidst provokation til Kanye West fra Pete Davidsons side, er ikke til at vide.

Det nye pars forelskelse er dog ikke til at tage fejl af, hvis man skal dømme ud fra billederne. 

Læs mere om

MegetMere