Kendte

Se videoen: Kim viser den mest rørende gave fra Kanye frem til familien

Nikita Hoffmann Andersen 2. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Kanye West er kendt for at forære sin ekskone, Kim Kardashian, nogle ret vilde - og dyre - gaver, men den her må næsten være den mest rørende af dem alle.

Den 44-årige rapper Ye - som du nok kender som Kanye West - er kendt for at give ekstreme gaver. Særligt når modtageren hedder Kim Kardashian, hans 41-årige ekskone og moren til hans fire børn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ye har f.eks. tidligere foræret Kim: en specialdesignet Hermés Birkin-taske malet af kunstneren George Condo (der ifølge rygter kostede over en kvart million kroner), en kasse med blandt andet en Mickey Mouse-bamse, gavekort til Netflix og Amazon, et par Adidas-strømper og Apples AirPods, der symboliserede, at han havde købt aktier til hende i alle firmaerne, hele fire 10 Burger King-restauranter rundt omkring i verden, og da Kim i oktober 2020 fyldte 40 år, overgik Ye sig selv og gav hende en hologramvideo, hvor Kims afdøde far, Robert Kardashian, nærmest "genopstod".

Og nu har han altså gjort det igen.

I det seneste afsnit af familiens nye reality-program "Kardashians", samler en meget rørt Kim sin mor, søster Khloé og flere familievenner på sit hotelværelse i New York (hvor de befinder sig i forbindelse med Kims SNL-optræden) og fortæller:

- Kanye fløj hjem i går aftes, og han kom tilbage i morges, og jeg vil vise jer, hvad han havde skaffet til mig.

Grædende åbnede Kim en stor Gucci-kuffert, og til alles overraskelse er den fyldt med computere, ledninger og harddiske.

Se klippet her:

Det var selvfølgelig ikke hvilken som helst harddisk, der var tale om.

I det forrige afsnit af "Kardashians", så vi, hvordan Kim blev mindet om sin fortid, idet hendes ekskæreste Ray J påstod at have ulækkede sexvideoer af de to fra dengang, de var kærester. Kim var rædselsslagen for, at videoerne ville blive delt på nettet, på samme måde som det skete for hende for næsten 20 år siden.

- Jeg vil ikke have, at de bliver kopieret. Jeg har fire fucking børn. Jeg kan ikke gå igennem det her igen. Det er ligesom for 20 år siden. Jeg skal ikke igennem det her igen. Jeg kender de rigtige advokater denne gang. Jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre denne gang. Jeg har al tiden, alle pengene og alle ressourcerne til at brænde dem alle sammen til jorden, lød det fra Kim, da hun grædende ringede til Kanye og fortalte, hvad der var ved at ske.

Hendes eksmand og faren til parrets fire fælles børn, North, Saint, Chicago og Psalm, "understood the assignment" og skaffede derefter Kim alt materialet tilbage, så hun aldrig igen skal bekymre sig over det.

- Jeg ved, at gjorde det for mig og mine fire børn, sagde Kim senere i afsnittet. De to er som bekendt gået fra hinanden, og i dag har Kim en ny kæreste, den 28-årige komiker Pete Davidson.

Foto: Mega

Læs mere om

MestLæste