kesha
Kendte

Keshas sjove numse-svar på kropshate

Af Marie Søndergaard 6. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er altså ret grineren at svare en hater på den her måde!

Stjernerne bliver udsat for lidt af hvert på de sociale medier, for der er mange ”fans”, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig og skriver dumme og lede kommentarer til stjernernes billeder. Det har sangerinden Kesha også været ude for, og hun har altså fundet på en ret sjov (og frisk) måde at svare hateren.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjerner støtter Kesha efter hjerteskærende retssag

- Jeg kan se, at du gerne vil have, jeg skal vide, at du synes, jeg er grim og en ”luder”. Det er din mening, men jeg er uenig. Jeg er ikke perfekt, men jeg er f***ing magisk. Og så er jeg ikke en luder. Det er altså ret ondt at mobbe en, der har været åben omkring sine problemer med sin krop. Heldigvis er jeg et godt sted i livet, hvor jeg tør kommentere det, du har skrevet, i stedet for at lade det ødelægge mig. Så på vegne af alle, der kæmper med kropsidealer: STOP DET! Du skal ikke blande dig i min krop. For at konkludere; kys min magiske, uperfekte røv.

Læs også: Kesha sagsøger producer efter misbrug

Sådan skriver Kesha til et billede på Instagram, hvor hun er ude at bade og stikker bagdelen hen med kameraet. Sådan kan man også stoppe en hater!

Se Keshas forvandling herunder!

Keshasvildeforvandling

Læs mere om

MestLæste