Kendte

Kendall Jenner: ”Sociale medier giver mig angst"

Af Tanja Hartmann 27. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kendall Jenner åbner op om sit forhold til sociale medier, og hvordan det nogle gange giver hende angst.

Selvom sociale medier er en stor del af at være en verdenskendt model, er det ikke altid lige nemt for Kendall Jenner. I et ærligt interview med magasinet Vogue åbner hun op om, at sociale medier ofte påvirker hende negativt.

Kendall indrømmer blandt andet, at hun har et usundt forhold til sociale medier, og at hun til tider føler sig lidt for afhængig af dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg har et ret afhængigt forhold til de sociale medier, hvilket jeg ikke bryder mig om. Jeg er heller ikke stolt af at indrømme det, men jeg tror på, at det er noget, som mange kan relatere til, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 11 stjerner, der er åbne om deres angst

Påvirker angsten hårdt

Det er ikke kun afhængigheden, der påvirker Kendall Jenner, hun oplever også, at de sociale medier til tider fremkalder hendes angst. Her er det især alle de negative kommentarer, som rammer hårdt og frustrerer hende allermest.

- Al den negativitet jeg ser på de sociale medier, påvirker min angst ret meget. Jeg har øjeblikke, hvor jeg føler, at jeg går i stykker, og hvor jeg føler, jeg ikke kan klare det mere. Det er som om, jeg ikke kan gøre noget rigtigt, fortæller hun.

Kendall er især træt af, at hun ofte bliver dømt på de sociale medier, uden at folk kender hende.

- Noget af det, der virkelig frustrerer mig, er de ’falske fortællinger’ om mig på sociale medier. Ofte baserer folk deres mening ud fra små øjeblikke, som de ser på medierne, men det giver overhovedet ikke et nuanceret billede af, hvem jeg er.

Det er ikke første gang, at Kendall fortæller om sin angst. I serien ’Open Minded: Understanding Anxiety’ taler hun om, hvordan hun dagligt kæmper med angstanfald. Her sætter hun fokus på, hvor vigtigt det er at snakke åbent om sit mentale helbred.

Hvordan er dit forhold til sociale medier?

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner fortæller ærligt om angst i ny serie: ”Jeg kunne ikke trække vejret”

MestLæste