Kendte

Katy Perry blev droppet over sms

Af Thomas Flindt 19. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pop-prinsessen Katy Perry fortæller i et nyt interview, at hun blev droppet af Russell Brand over en sms – læs hele historien her!

Supersmukke Katy Perry åbner op om sit kærlighedsliv i et stort interview med Vogue. Hun afslører blandt andet hende og eksmanden Russell Brands chokerende break-up.

- Han er en meget smart mand, og jeg var forelsket i ham, da jeg giftede mig med ham. Lad os bare sige, at jeg ikke har hørt fra ham, siden han sms'ede mig den 31. december 2011, at han ville skilles, fortæller Katy Perry sørgmodigt.

Læs også: Katy Perry - Jeg er ikke et djævlebarn

What? Slog han op over sms? Og på nytårsaften? Dårlig stil!

- Jeg indrømmer, at jeg var meget på turné. Men jeg inviterede ham gang på gang, og jeg prøvede at komme hjem, så meget jeg kunne. Det kunne I se i filmen (Dokumentaren "Katy Perry: Part of Me", red.), fortæller hun.

Læs også: 8 do's and don'ts når du slår op

Efter det chokerende break-up med Russell Brand fandt Katy Perry sammen med John Mayer i et stykke tid, men hun er ikke sammen med sangeren længere, selv om hun stadig er forelsket i ham.

- Nej, jeg var vildt forelsket i ham. Jeg er stadig vildt forelsket i ham. Alt, jeg kan sige om forholdet, er, at han har et smukt sind. Smukt sind og splittet sjæl. Jeg må finde ud af, hvorfor jeg altid falder for de mænd, som skal reddes, siger Katy Perry.

Læs også: Katy Perry laver film om forholdet til Russell Brand

Lige nu er pop-prinsessen single, og der er ingen mænd i hendes liv. Men selv om hun er blevet trådt på gang på gang i kærlighedslivet, så tror hun stadig på den eneste ene.

- Jeg tror på, at jeg vil blive elsket igen - på den rigtige måde. Jeg ved, jeg fortjener det.

Årh, hvor er det sødt! Hvis I skulle finde en mand til Katy Perry, hvem skulle det så være?

Pst! Du kan læse hele Vogue-interviewet med Katy Perry her - det er på engelsk …

KatyPerrystilgalleri

MestLæste