Kendte

Katy Perry til forældre: - Jeg er ikke et djævlebarn

Af Benedikte Brix 23. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Katy Perrys kristne forældre har dømt hende til at være ond, men nu prøver hun at knytte bånd med dem.

Selv om Katy Perrys far har kaldt hende for "et djævlebarn", og hendes mor er megaglad for, at hun er blevet skilt, vil Katy Perry stadig gerne have et godt forhold til sine kristne forældre.

Læs også: Katy Perry droppet af Ghd

Tidligere i denne måned sagde Katy Perrys far, der er præst, at han mente, hun havde brug for at blive healet. Det udtalte han midt i en gudstjeneste i Santa Fe Springs i Californien, fordi han lige havde set en af hendes koncerter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men Katy Perry giver ikke op. På mors dag sendte hun 100 røde nelliker og tweetede:

- Jeg elsker dig, mor.

Læs også: Katy Perry tror stadig på kærligheden

Ifølge en kilde har sangerinden nu givet sin mor og far et ultimatum. Hun vil gerne overbevise dem om, at hun ikke er ond, bare fordi hun har en anden livsstil end den, de har forsøgt at opdrage hende til.

- Deres forhold har været meget flosset, men på det seneste har det nået et punkt, hvor Katy føler, det enten holder eller går i stykker, fortæller en kilde til magasinet Star.

- Ja, hun er sangerinde, og nogle af hendes livsstilsvalg kan være i modstrid med hendes strenge opdragelse, men hun har brug for, at hendes forældre ved, at hun ikke er et "djævlebarn", og at hun er en god person.

Læs også: Katy Perry laver film om forholdet til Russel Brand

Katy Perry er begyndt at åbne mere op omkring forholdet til sine forældre, og hun har blandet andet afsløret, at hendes mor ikke brød sig om ægteskabet med Russel Brand:

- Min mor takker Gud hver dag for min skilsmisse.

Hvordan er dit forhold til dine forældre?