Kendte

Katy Perry tror stadig på kærligheden

Af Line Sølvhøj Jensen 21. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Katy Perry og Russell Brand for nylig er gået fra hinanden, så har smukke Katy Perry indrømmet, at hun stadig tror på både kærlighed og ægteskab.

Katy Perry og Russell Brand nåede kun at være gift i 14 måneder, og selv om alt tegnede lykkeligt med et indisk bryllup, der næsten var som et eventyr, så måtte Katy Perry og Russell Brand erkende, at det alligevel ikke skulle være dem.

Læs også: Katy Perry laver film om forholdet til Russell Brand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I december sidste år gik Katy Perry og Russell Brand fra hinanden, og smukke Katy indrømmer, at det til tider har været svært for hende ikke at fokusere på skilsmissen.

- Hvad der foregik i mit private liv, var så overvældende. Jeg var nødt til at bøje mig fremover og lade tårerne falde ud af mine øjne, så det ikke gik ud over mine falske øjenvipper, inden jeg skulle på scenen, udtaler hun og fortæller samtidig, at hun måtte sige til sig selv, at det var hendes problemer og ikke sit publikums.

Læs også: Katy Perry er Belieber.

Men selv om det var hårdt for dem begge to, så udtaler Katy Perry, at hun alligevel er glad for at have været gift, fordi hun har lært noget af det.

- Jeg tror stadig på kærlighed og ægteskab. Jeg er bare blevet klogere hen ad vejen. Jeg fortryder ingenting, udtaler Katy Perry.

Læs også: Katy Perry på besøg i København.

Efter sigende dater Katy Perry nu guitaristen Robert Ackroyd fra bandet Florence + the Machine, og måske er det denne gang den store kærlighed for Katy Perry.

MestLæste